Trainee

Vi dyrker dine styrker!
FRONT.POSITION.ONGOING


For dyktige og motiverte studenter tilbyr vi traineeopphold.


Er du fantastisk i møte klientene og en god representant for Harris i næringsliv, politikk og media? Liker du best å dykke dypt i faglige utfordringer og knekke koder? Er du overbevisende, ryddig og stødig? Er du en vinnerskalle? Liker du å finne de gode løsningene? Trives du med variasjon, høyt tempo og elsker å lære noe nytt? Er du typen som vil bane vei, sette spor og være med å forme fremtidens advokatbransje? Har du brennende engasjement utover jussen, innen politikk, miljø, digitalisering eller idrett?


Vi er nysgjerrige på deg og vil sammen med deg finne og dyrke dine styrker!Som trainee i Harris får du muligheten til å oppleve hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig i firmaet.


Vi legger vekt på at våre advokater skal få varierte oppgaver, ansvar for egne saker og prosedyreerfaring. Dette får du som trainee en smakebit av. Alle traineer får en advokat som fadder, og som sørger for at du får faglig utfordrende saker å jobbe med. Du får også delta på interne kurs og sosiale arrangementer.


Som trainee tar du aktivt del i sakene ved kontoret blant annet ved å delta i møter med klienter og motparter. Som ledd i traineeoppholdet får du også være med i saksforberedelsen og gjennomføringen av en hovedforhandling i retten.


Harris engasjerer 3-4 studenter til traineeopphold hvert semester.


Har du lyst til å prøve deg som trainee og har spørsmål om Harris sin traineeordning, er du velkommen til å ta kontakt med senioradvokat Ane Ottesen.


Hva kan du forvente som trainee og nyansatt i Harris?


Les her om Mikal Grønhaug Isaksen som startet med traineeopphold, har så hatt skriveplass hos oss og nå har vi gleden av å ønske han velkommen som kollega i september.

Harris Advokatfirma AS