Oslo, Norge
Ålesund, Norge
Tromsø, Norge

Åpen søknad - trainee

Nysgjerrig på Kvale?
Løpende

Kvale er et av landets ledende advokatfirma innen en rekke fagområder med ca. 150 medarbeidere fordelt på kontorer i Oslo, Ålesund og Tromsø. Vi bistår både norske og internasjonale klienter, samt offentlige myndigheter og organisasjoner med spesialisert bistand innen alle sentrale forretningsjuridiske disipliner.


Vi jobber hver dag for å dyrke frem morgendagens beste advokater. Vi har et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø med dyktige og ambisiøse mennesker som stiller opp for jobben og hverandre. 


Traineeordningen i Kvale

En traineeordning vil gi deg relevant arbeidserfaring og personlig utvikling. Gjennom et opphold på fem uker vil du få en bedre forståelse av hverdagen til en advokat. Vi kan tilby traineeopphold til våre kontorer både i Oslo, Ålesund og Tromsø. 


Vi ser helst at du har gjennomført første semester av tredje studieår. Du kan imidlertid også søke før dette, på grunn av stor pågang planlegger vi lang tid i forveien. Vi ser etter deg som lærevillig, nysgjerrig og kan vise til gode akademiske resultat. 


Merk at hovedopptaket for traineeordningen er tilknyttet gjennomføringen av ALD i januar/februar hvert år, men at vi alltid er interessert i motiverte og dyktige kandidater. 


Noe av det du kan forvente gjennom internshipet

Alle vil få tildelt en fullmektigfadder og en partnerfadder som følger deg gjennom oppholdet. Som trainee vil du få faglig oppfølging av dyktige advokater. Du vil kunne delta og få innblikk i ulike saker, teste nye rettsområder og bli godt kjent med våre ansatte. 

Du vil også bli invitert med på våre sosiale arrangementer. 


Vis din interesse her 

Send oss CV og karakterutskrift fra universitetet. Husk å gjøre oss oppmerksom på hvilket kontor du ønsker å gjennomføre traineeoppholdet. I og med at vårt primæropptak er i perioden januar- februar, vil det kunne ta litt tid før du får en tilbakemelding fra oss. 

Les mer om oss på kvale.no.

Kvale Advokatfirma

Alle som jobber i Kvale skal trives på jobb, både når det kommer til det faglige og det sosiale arbeidsmiljøet. Vi har en mangfoldig sammensetning av dyktige og ambisiøse mennesker som stiller opp for jobben og hverandre. Har du egenskapene vi er ute etter, vil vi stå på for at du skal lykkes med din karriere. Vi jobber i skreddersydde team, og gjennom kompetanseutveksling og spisskompetanse skaper vi unike løsninger for våre klienter.