Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo

Advokat/Advokatfullmektig i bank og finans

Vil du bli en del av Kvale Advokatfirma?
07.02.2022

Vi har et sterkt økende oppdragstilfang innen bank finans, og ønsker å styrke Kvales bank finans team med to nye ressurser!


Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med noen av Norges største finansinstitusjoner og selskaper, samt mellomstore norske finansinstitusjoner og utenlandske finansaktører.

Kvales finansteam er nisjet på komplisert SMB finansiering, men arbeider også med LMA lånetransaksjoner, store internasjonale finansieringer og bankregulatoriske forhold. Vi har rammeavtale med flere av Norges største finansinstitusjoner, og bistår også flere mellomstore finansinstitusjoner med å løse store og små dag-til-dag problemstillinger.


Vi samarbeider tett med andre fagteam, så som Corporate/M&A, Shipping/offshore og fiskeri/havbruk. Sammen med vårt insolvens- og restruktureringsteam utgjør vi et av Norges sterkeste fagmiljøer innen bistand i spesialengasjementer.

Vi tror de beste resultatene skapes gjennom sterke enkeltprestasjoner og ekte lagarbeid. Kvales motto er: seire sammen! – Sammen med egne kollegaer og sammen med kunden.

Du vil få mye ansvar tidlig mens du samtidig alltid vil være en del av vårt team med ledende advokater. Dette gir rom for læring, faglig diskusjon og interaksjon med kundene, med mulighet til å vokse i rollen som forretningsadvokat og bli en god rådgiver for kundene våre.


Vi ser nå etter deg som har jobbet flere år spesialisert med bank finans, og særlig med finansiering/lånetransaksjoner og/eller finansregulatorisk rådgiving, og etter deg som er nyutdannet eller har jobbet et par år, og som ønsker å spesialisere deg i bank finans.


Brenner du for bank og finans, og er en lagspiller? Da vil vi gjerne bli bedre kjent med deg!


Ønskede kvalifikasjon

 • Master i rettsvitenskap eller Cand. jur. 
 • Erfaren søker: har jobbet minst fire år hvorav større deler av tiden spesialisert med bank finans, herunder finansiering/lånetransaksjoner og/eller finansregulatorisk
 • Mindre erfaren søker: nyutdannet til ca. to års erfaring, med interesse for bank finans

 

Ønskede personlige egenskaper

 • Team- og samarbeidsorientert
 • Faglig gode resultater og selvstendig
 • Strukturert, grundig og etterrettelig
 • Sosial med gode relasjonsbyggende egenskaper
 • Må kunne bruke engelsk som arbeidsspråk

 

Hva kan vi tilby deg:

 • Interessant og utfordrende stilling i et faglig sterkt miljø
 • Gode kollegaer og et inkluderende arbeidsmiljø 
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Meget sentral beliggenhet 

 

Er du forretningsorientert, faglig sterk og god på å bygge relasjoner? Send gjerne inn en søknad! 

 

Kvale Advokatfirma

Alle som jobber i Kvale skal trives på jobb, både når det kommer til det faglige og det sosiale arbeidsmiljøet. Vi har en heterogen sammensetning av dyktige og ambisiøse mennesker som stiller opp for jobben og hverandre. Har du egenskapene vi er ute etter, vil vi stå på for at du skal lykkes med din karriere. Vi jobber i skreddersydde team, og gjennom kompetanseutveksling og spisskompetanse skaper vi unike løsninger for våre klienter.