Tromsø

Advokat/Advokatfullmektig - fast eiendom og entreprise

Vil du bli en del av Kvale advokatfirma?
FRONT.POSITION.ASAP
15.08.2022

Kvale er et advokatfirma med 151 medarbeidere fordelt på kontorer i Oslo, Ålesund og Tromsø. Vi bistår både norske og internasjonale klienter, samt offentlige myndigheter og organisasjoner med spesialisert bistand innen alle sentrale forretningsjuridiske disipliner.


Vil du bli en del av Kvales team i Tromsø?

Vi har et sterkt fagmiljø innen eiendom og entreprise. Nå søker vi etter deg som brenner for juss og som har lyst til å arbeide med spennende eiendomsprosjekter og utvikling av eiendom.

Vi tror de beste resultatene skapes gjennom sterke enkeltprestasjoner og ekte lagarbeid. Vi vil derfor gi deg mye ansvar tidlig, samtidig som du alltid vil være en del av vårt team med ledende advokater. Dette gir rom for læring, faglig diskusjon og mulighet til å vokse i rollen som forretningsadvokat.

Både nyutdannede og de med noen års erfaring er velkomne til å søke.


Kvalifikasjon

  • Master i rettsvitenskap eller Cand. jur. 
  • Gode faglige resultater
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk


Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er engasjert og etterrettelig og har god gjennomføringsevne. Du er selvgående, men er team- og samarbeidsorientert. Du har ønske og lyst til å være med å bygge Kvale. Du er flink til å bygge relasjoner internt og eksternt, og du jobber strukturert. Du har interesse for fagfelter som plan- og bygningsrett, fast eiendoms rettsforhold og avhending av fast eiendom. 


Vi tilbyr

  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver i et fremoverlent og faglig sterkt miljø
  • Gode kollegaer og et inkluderende arbeidsmiljø 
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode utviklingsmuligheter
  • Moderne kontorfasiliteter


Vår styrke ligger i menneskene. Er du forretningsorientert, faglig sterk og god på å bygge relasjoner? Ta kontakt med faggruppeleder partner Fredrik Frøshaug (ffr@kvale.no) eller partner Trond Skogvoll (tsk@kvale.no) for å høre mer om stillingen. 

Kvale Advokatfirma

Alle som jobber i Kvale skal trives på jobb, både når det kommer til det faglige og det sosiale arbeidsmiljøet. Vi har en heterogen sammensetning av dyktige og ambisiøse mennesker som stiller opp for jobben og hverandre. Har du egenskapene vi er ute etter, vil vi stå på for at du skal lykkes med din karriere. Vi jobber i skreddersydde team, og gjennom kompetanseutveksling og spisskompetanse skaper vi unike løsninger for våre klienter.