Oslo, Norge

Sommerjobb 2022

Sommerjobb hos Aas-Jakobsen 2022
FRONT.POSITION.ONGOING

Aas-Jakobsen tilbyr sommerjobber for bachelor- og masterstudenter hvert år. Til sommerjobb rekrutterer vi i første rekke studenter som nærmer seg slutten av studiet. Vi ønsker å benytte sommerjobb til å bli bedre kjent med studenter og gi den enkelte student mulighet til å bli kjent med oss.

Vi ønsker gjerne at du har:
• Fullført 3. eller 4. klasse innen konstruksjonsteknikk
• Gode teoretiske kunnskaper
• Fagretning med statikk, elementmetode, materialfag o.l.

Vi tilbyr deg:
• Arbeid i store spennende prosjekter med erfarne og dyktige ingeniører
• Oppgaver som tegning, 3D-modellering/BIM og beregninger på mange forskjellige konstruksjonstyper
• Kurs i Tekla Structures og AutoCAD
• Arbeid med inspeksjon av bruer

Det er også mulig å skrive masteroppgave i samarbeid med Aas-Jakobsen. Vi kan stille med dyktige veiledere innenfor alle våre markedsområder og tjenester og vil gjerne høre fra deg om du har et tema eller en problemstilling du kan tenke deg å skrive om.

Aas-Jakobsen søker alltid etter dyktige nyutdannede medarbeidere. Les mer om karrieremuligheter ved å klikke i menyen til høyre.

Sammen med Vianova og Geovita avholder vi en bedriftspresentasjon på NTNU hver høst og i tillegg deltar vi på BM-dagen på NTNU.

Dersom det er noe du lurer på, så ta gjerne kontakt med oss på telefon eller e-post.

Dr. Ing. A. Aas-Jakobsen AS

Sammen lager vi gode løsninger som setter varige spor


Aas-Jakobsen er et ledende rådgiverselskap innen bygg og anlegg med spesialfelt innen byggeteknikk og tverrfaglig kompetanse. Vi søker oppdrag med faglige og tverrfaglige utfordringer. Vårt mål, det beste resultat for kunden, oppnår vi med høy kompetanse og kvalitet i alle ledd.

Vi utfører oppdrag over hele landet, både små og enkle oppdrag og store, komplekse tverrfaglige prosjekter. Et multidisiplint prosjekt krever høy kompetanse på alle fagfelt. Vi tilfører denne kompetansen gjennom samarbeid med de mest kompetente firmaer innen sine felt, samtidig som vi selv har tverrfaglig kunnskap som sikrer helhetlige løsninger.

I utlandet utfører vi i hovedsak store bruprosjekter. Vi utnytter her den kompetansen vi har opparbeidet gjennom en årrekke som en av Norges ledende brukonstruktører.

Med omtrent 150 ansatte er vi store nok til å være ett av de største og ledende fagmiljøene innen byggteknikk, samtidig er vi ikke større enn at vi har en fleksibel og effektiv organisasjon som også takler de små oppdrag raskt og effektivt.