Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

TRAINEE

Få et innblikk i vår advokathverdag!
Søknadsfristen er utløpt

Hald & Co er et av Sørlandets ledende juridiske fagmiljøer.

Som trainee i Hald & Co vil du få arbeide tett med våre partnere og ansatte advokater. Du vil arbeide på både større og mindre saker, og du vil hele tiden ha mulighet til å bidra med din kompetanse for å tilføre våre klienter verdi.

Vi er opptatt av at våre traineer får best mulig innblikk i vår advokathverdag, slik at trainee-tiden blir lærerik og givende. Du vil derfor få arbeide med tilnærmet like oppgaver som det våre advokater har, blant annet gjennom å utarbeide utkast til brev og avtaler, delta i klientmøter, arbeide med forberedelsen av rettssaker og følge disse.

Alle våre traineer får en dedikert fadder og løpende konstruktive tilbakemeldinger under hele traineeoppholdet.

Gode akademiske resultater er en forutsetning for å få bli trainee hos oss. Vi søker deg som i tillegg er engasjert, liker å jobbe sammen med andre og ønsker å gjøre en best mulig jobb for våre klienter.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Roald Solberg-Jacobsen (rsj@haldco.no).

Advokatfirma Hald & Co DA

Vi bistår næringsliv, det offentlige og privatpersoner på hele Sørlandet.


Alt vi leverer skal holde en høy faglig standard. For å sikre dette legger vi vekt på å ha ansatte med spisskompetanse innen sine fagfelt. Vi kombinerer dette med erfaring og bransjeforståelse, slik at du som klient skal få de riktige rådene. Våre advokater har erfaring fra bl.a andre velrenommerte advokatfirmaer, domstolene og næringslivets organisasjoner.

Vi anser vår lokale forankring som en klar styrke for våre kunder. Vi kan tilby lokalkunnskap om næringsliv, god kjennskap til beslutningsprosesser samt "kortreist" rådgivning med tilstedeværelse der våre kunder er –  til en konkurransedyktig pris.