USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED

ADVOKATFULLMEKTIG/ADVOKAT

Vi trenger deg!
FRONT.POSITION.ASAP

Vil du samarbeide tett med noen av fylkets fremste jurister i et hektisk og givende arbeidsmiljø? 

Vi opplever betydelig vekst, og våren 2020 flyttet vi inn i splitter nye lokaler på Torvet i Arendal sentrum. Vi trenger en faglig dyktig advokatfullmektig/advokat for å styrke vårt team, og håper du er den vi ser etter!  


Hald har idag 18 medarbeidere. Vi yter tjenester både til næringslivet, det private og det offentlige. Våre advokater er faglig sterke med lang erfaring innenfor sitt fagområde. På grunn av økende etterspørsel og vårt ønske om å være mest mulig spesialisert på de fagområder vi tilbyr, ser vi et tydelig behov for å øke bemanningen de kommende årene. 


Vi søker deg som har: 

  • Mastergrad i juss 
  • Sterk gjennomføringsevne og gode relasjonsegenskaper
  • Evne til å forstå klientens behov
  • God arbeidskapasitet, og et sterkt ønske om å bli en dyktig advokat

Meget gode akademiske resultater er en forutsetning. 


Som advokatfullmektig/advokat hos Hald vil du få tett oppfølging av firmaets partnere. Vi er overbeviste om at vi kan tilby en meget god advokatskole i et fremoverlent arbeidsmiljø. Vi jobber ofte i team, og vi er opptatte av å gi advokatfullmektiger og advokater med kort arbeidserfaring, varierte oppgaver innenfor firmaets fagområder. Vi tilbyr trygge, men tidvis hektiske, rammer og en sunn balanse mellom jobb og fritid. De rette kandidatene vil raskt få stor grad av selvstendige oppgaver og prosessoppdrag, under veiledning av en partner. Hald har et klart fokus på digital utvikling, og vi vil tilby best mulig digitale rammebetingelser for utøvelse av stillingen. 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og store muligheter til å påvirke din egen arbeidshverdag. Stillingen byr på varierte og interessante utfordringer i et firma i stor vekst.

Arendal og Grimstad er sørlandsperler i stadig utvikling. I tillegg til en interessant jobbhverdag, kan du her blant annet oppleve storslåtte naturopplevelser med vakker skjærgård og Raet nasjonalpark, samt et rikt samfunns- og kulturliv med bl.a. Arendalsuka og flere festivaler.

For ytterligere informasjon om stillingene ta kontakt med partner Magne Olsen, tlf. 90766047 eller e-post mo@haldco.no

Tiltredelse etter avtale. 

Advokatfirma Hald & Co DA

Vi bistår næringsliv, det offentlige og privatpersoner på hele Sørlandet.


Alt vi leverer skal holde en høy faglig standard. For å sikre dette legger vi vekt på å ha ansatte med spisskompetanse innen sine fagfelt. Vi kombinerer dette med erfaring og bransjeforståelse, slik at du som klient skal få de riktige rådene. Våre advokater har erfaring fra bl.a andre velrenommerte advokatfirmaer, domstolene og næringslivets organisasjoner.

Vi anser vår lokale forankring som en klar styrke for våre kunder. Vi kan tilby lokalkunnskap om næringsliv, god kjennskap til beslutningsprosesser samt "kortreist" rådgivning med tilstedeværelse der våre kunder er –  til en konkurransedyktig pris.