no
no
en

Ledige stillinger

Vi har for tiden ingen ledige stillinger.

Advokatfirmaet Føyen Torkildsen AS

Advokatfirmaet Føyen Torkildsen består av løsningsorienterte og engasjerte juridiske spesialister innen Eiendom, Entreprise, Offentlig anskaffelser, IKT Media, Arbeidsliv og Corporate. Vi tilbyr forretningsjuridisk kompetanse og rådgivning med fokus på helheten og sluttresultatet over tid.

Vi ønsker å være en forretningspartner – en som er med på å løse de juridiske problemstillingene våre kunder har innenfor våre spesialistområde. Det handler om å skape verdier ved å se og forstå kundens virksomhet i sin helhet, ikke kun ha fokus på de juridiske aspektene - alltid basert på forretningsforståelse og fokus på helheten. Sammen skaper vi verdiøkende løsninger.

Våre team legger vekt på både spesialisering og forretningsforståelse, som har gitt oss en fremtredende posisjon i markedet. Basert på innsikt, dyktighet og proaktivitet skal vi sikre at våre oppdragsgivere, våre medarbeidere og vårt selskap samlet utgjør en forskjell og ligger foran!

Som selskap kjennetegnes vi av personer som er fremoverlente og troverdige, stolte og inspirerende, med solid faglig kompetanse.

 

1 kontor
80 ansatte