Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo, Norge

Advokat og advokatfullmektig

Advokatfirmaet Nova søker advokat og advokatfullmektig
11.06.2023

HVEM ER VI

Advokatfirmaet Nova DA er et mellomstort advokatfirma med hovedkontor i Oslo sentrum. Fra høsten 2023 flytter vi inn i nye og flotte lokaler i Wergelandsveien 1-3Advokatfirmaet Nova er en del av advokatnettverket Eurojuris med advokatkontorer i Norge og Europa. Som medlem av nettverket er advokatfirmaet Nova leverandør av juridiske tjenester til NHO og NHOs medlemsbedrifter i Oslo.


Nova er i vekst og ønsker nå å ansette én advokat og én advokatfullmektig.


For begge stillingene søker vi kandidater som kan vise til god erfaring og/eller dokumentert interesse for familie- og arverett og/eller skatterett.

Vår perfekte kandidat jobber hardt når det behøves, setter av tid til det sosiale og bidrar med ideer så vel som innsats til videreutvikling av firmaets konsepter. Vi søker etter engasjerte kandidater som har ambisjoner for videre karriereutvikling.


Hos oss får du muligheten til å utvikle deg faglig, som del av et fantastisk team og ved å jobbe tverrfaglig med våre kunder og andre rådgivere vi samarbeider med. Vi ønsker at våre advokater og advokatfullmektiger skal oppleve utvikling og mestring gjennom spennende utfordringer, og prioriterer tilstedeværelse og opplæring fra partnere og erfarne advokater. Vi tenker langsiktig ved rekruttering og legger til rette for en fornuftig balanse mellom jobb og fritid.


VI KAN TILBY

Hos oss er det plass til personer som ønsker å bygge en karriere, men vi tror ikke på spisse albuer som kan forringe vårt gode miljø. I Nova får du muligheten til å være med å bidra til firmaets utvikling samtidig som du former din egen hverdag. Vi tilbyr ellers:

· Moderne kontorer sentralt i Oslo

· Faglig utvikling gjennom tett samarbeid med partnere

· Gode og konkurransedyktige betingelser

· Varierte og spennende arbeidsoppgaver

· Hyggelig og profesjonelt arbeidsmiljø

Nova er opptatt av mangfold på arbeidsplassen. Kandidater med flerkulturell bakgrunn og/eller nedsatt funksjonsevne oppfordres til å søke.


OM ARBEIDSGIVEREN

Advokatfirmaet Nova er et advokatfirma bestående av 17 medarbeidere. Vi bistår norske og internasjonale klienter innen et bredt spekter av juridiske områder. Våre kjerneområder er fast eiendom, selskapsrett og idrettsjus. Vårt advokatfirma skal være førstevalget for små og mellomstore bedrifter. Vi har høye krav til profesjonalitet og faglig kvalitet, men kostandene ved å engasjere oss er normalt betydelig lavere enn i de større firmaene. Vi har mindre «team», lavere timepriser og partnere som i større grad er involvert i leveransene. På denne måten kan vi også betjene privatmarkedet innenfor forretningsjuridiske områder på en hensiktsmessig måte.


Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Advokatfirmaet NOVA DA

Advokatfirmaet NOVA DA er et forretningsjuridisk advokatkontor bestående av 17 medarbeidere. Vi bistår norske og internasjonale klienter innen et bredt spekter av forretningsjuridiske områder. Våre kjerneområder er fast eiendom og entreprise, selskapsrett, arbeidsrett og idrettsjus


Advokatfirmaet NOVA DA er en del av advokatnettverket Eurojuris med advokatkontorer i Norge og Europa. Som medlem av nettverket er advokatfirmaet NOVA DA leverandør av juridiske tjenester til NHO og NHOs medlemsbedrifter i Oslo.