Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo, Norge

Vil du jobbe i et av de fremste fagmiljøene innen arbeidsrett?

Vi søker en faglig dyktig advokat med minst fire års erfaring, hovedsakelig innen arbeidsrett.
11.08.2024

Vi ser etter mer enn faglig kompetanse

Rollen vil inngå i Selmers arbeidsrettsteam, og være en del av vår avdeling Handel, Industri og Teknologi. Som advokat hos oss får du mulighet til å jobbe med både rådgivning, tvisteløsning og transaksjoner. Som en del av arbeidsrettsteamet i Selmer vil du jobbe med svært interessante arbeidsoppgaver som vil gi deg høy faglig og personlig utvikling. Du vil få tett oppfølging av engasjerte ledere som ønsker å investere i deg.


Ønsket erfaring

  • Rundt fire års arbeidserfaring eller mer
  • Du har erfaring fra rollen som advokat/advokatfullmektig
  • Gode juridiske resultater og ferdigheter


Ønskede egenskaper

  • Du er genuint interessert i arbeidsrett, er god til å bygge relasjoner og trives med forskjellige typer mennesker
  • Du har gode kommunikasjonsegenskaper, både på norsk og engelsk
  • Du er opptatt av å lære og er åpen for nye utfordringer
  • Du har en strukturert tilnærming til arbeidet ditt
  • Du er fleksibel og serviceinnstilt


Vi setter samhandling høyt

I Selmer har vi et stort faglig spenn med tydelige rådgivere, kompetente fagpersoner, lagspillere og ildsjeler. Vi setter samhandling høyt, og jobber i team på tvers av avdelinger, stillingsnivå og profesjon. Når vi spør våre ansatte om hvorfor de valgte Selmer, er svarene stor faglig bredde, mye ansvar, spennende kunder og høy grad av læring og utvikling. Men det som er mest unikt, er miljøet vi har skapt. Vi er kjent for vårt gode arbeidsmiljø, med flat struktur og takhøyde.


At du lykkes er bra for deg og for oss

Som ansatt i Selmer får du et tilrettelagt talentutviklingsprogram for egen utvikling og progresjon. Gjennom programmet får du tett oppfølging av erfarne advokater som jobber sammen med deg for å sikre at du får en god utvikling og karriere i Selmer. I Selmer har vi stor fleksibilitet i arbeidshverdagen, konkurransedyktige betingelser og flotte lokaler i Vikaterrassen. Vi håper du søker og gleder oss til å bli bedre kjent med deg!


Vi behandler søknader ved utløp av søknadsfristen. Ta kontakt med HR-rådgiver Vilde Rød på telefon +4748088478 dersom du har noen spørsmål.

Fordeler hos oss

Vi tar læring og utvikling på alvor
I Selmer vil de daglige utfordringene du får gjennom oppdrag, alltid være den viktigste arenaen for utvikling. Samtidig er det viktig at vi tar oss tid til å fylle på med relevant kunnskap. Selmer er, og skal være, en lærende organisasjon. Kunnskap og læring går hånd-i-hånd med våre verdier og vår kultur. Alle i Selmer har en egen talentutvikler som følger deg og din utvikling. Vi har jevnlige interne og eksterne kurs og faglige lunsjer, og vi har fokus på kontinuerlig tilbakemeldinger på oppdrag. Som ny fullmektig går du gjennom et eget faglig onboardingsprogram, som er sammensatt for at du skal få den beste starten.
Våre verdier
Selmer har et ungt, profesjonelt og tverrfaglig miljø som kjennetegnes av kjerneverdiene tett på, drivkraft, takhøyde og begeistring.
Arbeidsmiljøet
Som ansatt hos oss får du muligheten til å jobbe tett på næringslivet sammen med det vi mener er bransjens beste kolleger. Vi har et uformelt miljø med mye takhøyde, og vi er opptatt av å ta vare på hverandre i hverdagen. Våre medarbeidere har allsidige interesser. Hos oss finner du musikere, idrettsutøvere, naturelskere og ekstremsportutøvere, for å nevne noe. Vi finner jevnlig på mye gøy sammen; alt fra alpeturer, cageball, konserter, kajakk-kurs, løping, sykling, ski-kurs, matlagingskurs mv.
Traineeopphold
Som trainee hos oss får du muligheten til å se hvordan det er å jobbe som advokatfullmektig og å prøve ut dine teoretiske kunnskaper i praksis. Du får arbeidsoppgaver innen alt fra juridiske utredninger, forliksklager, stevninger og tilsvar til innhenting av dokumentasjon og informasjon fra offentlige instanser mv. Du får jobbe tett sammen med erfarne advokater og rådgivere og får utfordrende og spennende arbeidsoppgaver og prosjekter.

Advokatfirmaet Selmer AS

Advokatfirmaet Selmer ble etablert 1. januar 1985, og er et av landets fremste forretningsjuridiske advokatfirmaer, med kontorer i Oslo og Stavanger. Selmer besitter spisskompetanse innen alle de sentrale forretningsjuridiske disiplinene. Advokatene våre løser oppdrag ved å kombinere juridisk kompetanse, kommersiell forståelse og praktisk erfaring.


Selmer har et ungt, profesjonelt og tverrfaglig miljø som kjennetegnes av kjerneverdiene tett på, drivkraft, takhøyde og begeistring. Den opprinnelige gründerånden og evnen og viljen til å tenke nytt er, og vil alltid være, en sentral drivkraft i organisasjonen.