Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo, Norge

Arborist/ Trepleier

Vi søker deg som trives i trærne!
31.08.2024

Arborist/Trepleier

Vi søker deg som er utdannet arborist og har stor interesse og glede av å jobbe med trær, som trives oppi trærne og har god fagkunnskap om beskjæring og vurdering av trær. Vi er en ambisiøs trepleieavdeling med stor variasjon i jobber og som krever høyt faglig nivå.

Vi er en voksende avdeling med stort ansvarsområde. Vi skjøtter trær i parker, langs turveier og grøntarealer, i Stor-Oslo, samt flere offentlige og private adresser med gamle og ærverdige trær.


Daglige arbeidsoppgaver kan være:

  • Beskjæring av trær og opprydding
  • Felling av trær
  • Befaring og vurdering av trær
  • Bistand ved gravearbeider
  • Vedlikehold av maskiner og utstyr


Trepleieavdelingen er en fin gjeng med godt humør og samvær, hyggelige arbeidsdager og et godt fagmiljø i utvikling. Vi tilbyr en god arbeidsplass med alt det rette utstyret og gode kollegaer for en behagelig arbeidsdag. Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, velordnede arbeidsforhold med gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og et hyggelig arbeidsmiljø.


Kvalifikasjoner:

  • ETW, ISA sertifisering eller arborist utdannelse fra Hjeltnes
  • Førerkort klasse B. (BE/C1/C1E er en fordel)

Vi verdsetter mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av bakgrunn, kjønn eller funksjonsevne.

 

Våre verdier

Innovativ
Vi tror på å tenke utenfor boksen og utforske nye horisonter. Hos Agaia er du ikke bare en medarbeider, du er en innovatør som bidrar til å forme fremtiden. Vi verdsetter nysgjerrighet og oppmuntrer til kreativitet for å løse utfordringer på nye og nyskapende måter.
Hensynsfull
Vi bryr oss om våre medarbeidere, kundene våre og samfunnet rundt oss. Agaia er et sted hvor hensyn og respekt er en del av hverdagen. Vi tar vare på hverandre og vår planet, og vi streber etter å skape en positiv innvirkning gjennom vårt daglige arbeid.
Uredd
I Agaia utfordrer vi etablerte sannheter og er ikke redd for å gå utenfor vår komfortsone. Vi oppmuntrer til ambisjon, tør å stille spørsmål og tilstreber å være nyskapende. Hos oss blir kreativitet møtt med støtte, og våre medarbeidere oppmuntres til å være dristige i sine visjoner.
Grundig
Vi forplikter oss til å være grundige i alt vi gjør. Fra grundig analyse av fakta til levering av høy kvalitet i våre produkter og tjenester, tilstreber Agaia fremragende resultater. Vi tror på å lære av erfaringer, kontinuerlig forbedre oss og levere resultater som holder de høyeste standarder.
Arbeidsom
I Agaia finner vi glede i samarbeid, bretter opp ermene og gir oss ikke før jobben er gjort. Vi verdsetter innsatsen og dedikasjonen til våre ansatte og ser på hardt arbeid som en nøkkelfaktor for suksess. Å være arbeidsom hos Agaia betyr å være en del av et team som jobber mot felles mål med entusiasme og stolthet.

Agaia AS

Agaia er, med sine 500 medarbeidere i høysesong, og en årsomsetning på cirka 832 millioner NOK, Norges største anleggsgartnerentreprenør. Agaia er totalleverandør innen utvikling, bygging, ombygging og vedlikehold av alle typer utomhusanlegg – fra vugge til grav.

I over 40 år vi skapt levende utemiljø der kvalitet og uttrykk står i fokus. Årlig gjennomføres hundrevis av prosjekter for det private og offentlige næringsliv.


www.agaia.no