Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo, Norway

Retail Representative

Ønsker du å få muligheten til å jobbe med et av verdens største tech-selskaper? Søk nå!
Søk snarest
15.04.2024

Agenthuset søker deg som ønsker å jobbe med porteføljen til en av våre kunder.


Om stillingen:

Du vil være ansvarlig for salg av forbrukerprodukter i et bestemt geografisk område (stor-Oslo) av butikker. Du vil jobbe ute i felten og skal sørge for god og riktig plassering/synlighet av kunden sine produkter ute i butikkene, samt gi de ansatte god produktkunnskap og produktopplæring.

Du skal inspirerer, skaper entusiasme rundt kundens-produkter og -teknologier ved å gjennomføre opplæringer og presentasjoner. Samt støtte og drive lokale og nordiske utstillinger, arrangementer og opplæringer og være en ekte ambassadør for kunden.


Hvem er du:


Du er god til å bygge langsiktige relasjoner, skape tillit og knytte til deg mennesker når du er ute i felten og besøker de lokale butikkene, samt opprettholder gode relasjoner med kollegaer og kundene våre.


Har et strategisk tankesett er god på å rapportere relevant data, spore og optimalisere vår detaljhandelsstrategi, lønnsomhet og salg.


Er kundefokusert og forstår detaljhandelssalgets dynamikk for å bidra til å øke salget, trene partnere og ta strategiske beslutninger.


Er utadvendt, positiv og skaper positive følelser rundt merket og produktene.


Du har interesse for teknologi og er ivrig etter å lære og forstå nye teknologier og knytte det til salg og sluttbrukere.


Du ser og finner muligheter for å forbedre salget og synligheten ved å være innovativ og fremtidsrettet.

Agenthuset Nordic - We make your brand easy to love

Agenthuset Nordic is a holistic marketing agency that offers complete design solutions for a wide range of clients. We work in areas like Event Marketing, Field Marketing, Trade Marketing, and Digital Marketing. The agency was founded in 2012 and operates in all Nordic countries, Poland and the Baltics. We will make your brand easy to love 💕