Oslo

Studentmedarbeidere

Vil du lære mer om hva det vil si å jobbe i et spesialisert advokatfirma innen transaksjoner og børs?
Løpende

Du tenker kanskje at å jobbe som studentmedarbeider innebærer å koke kaffe og hente post, og avskriver slike annonser for du er utelukkende interessert i å få faglig kompetanse.


Vel, da må du lese videre!


For hos oss får studentmedarbeidere virkelig erfare hvilke juridiske oppgaver arbeidslivet kan by på og får være med å løse dem. 


Typiske oppgaver inkluderer:

• Være med å lage utkast til dokumenter (avtaler, protokoller, notater mv)

• Gjennomgå og vurdere innholdet i avtaler og kontrakter 

• Foreta juridiske vurderinger gjennom rettskildesøk samt gi input til advokatene


For selv om det blir en praktisk oppgave eller to er det ikke her vi legger trykket. Vårt formål er at du som studentmedarbeider hos oss virkelig skal få et innblikk i hvordan det er å jobbe i et transaksjonsfirma. AGP består av erfarne advokater som jobber med noen av landets største og mest spennende prosjekter innen kjøp og salg av selskaper, børsnoteringer, finansieringer, fusjoner og fisjoner for å nevne noe. Vi har korte beslutningslinjer, store utviklingsmuligheter og du får virkelig være med der det skjer.


Vi er ikke bare hyggelige å jobbe med, men vi brenner alle for det vi gjør og forventer at du gjør det samme. Du må være nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med transaksjoner og kapitalmarked. Vi vil ha deg som sikter høyt og vil utnytte ditt potensiale til det ytterste.


Stillingen innebærer én vakt i uken, arbeidsted er vårt kontor i hjertet av Vika CBD og arbeidstid er 12-19 i ukedagene og 08:30-15:30 på fredager. 


Om du sitter igjen med følelsen av at dette er midt i blinken for deg gleder vi oss til å motta din søknad


PS. Sjekk ut vår LinkedIn profil for å få et innblikk i hva vi i AGP driver med! 

AGP Advokater