Ahead Connect

- Der varemerker møter mennesker
Ahead Connect er en del av Ahead Group Norway, som er Norges største gruppering av markedsføringsbyråer. Vi tilbyr en fleksibel deltidsjobb hvor du vil ha varierte dager og arbeidsoppgaver. Vi har oppdrag innen alle typer markedsføring og retail, og du får jobbe med noen av Norge og verden største varemerker gjennom kommunikasjon og merkevare aktivisering i et morsomt og ungt miljø.

Hos oss har vi

10565+
Gjennomføre oppdrag pr år
328
Fantastiske ansatte over hele landet
100+
Kunder i verdenklassen

Om oss


Ahead Connect er en del av ett av Norges og Nordens største byrånettverket Ahead Group som i Norge består av Nova Vista, Retail House Varejo, Hyper, Elg og Oculus. Vi skal også veldig snart, og før du starter opp hos oss, flytte inn i nyoppussede, og kanskje Norges kuleste, kontorlokaler midt i smørøyet i Kongens gate 21 i Oslo.


Ahead Connect er spesialisert innen salg og opplevelsesbasert markedsføring som for eksempel promotering, merchandising og event. Dette kaller vi Brand Experience. Vi møter forbrukeren der de er for å skape det magiske øyeblikket! Du får jobbe med de kuleste prosjektene på vegne av landets største og mest kjente aktører. Hos oss kan du være med på å bestemme egen arbeidstid og arbeidsmengde, og det vil være en mulighet for å bygge nettverk og videre karrieremuligheter. Dette er den råeste jobben å ha ved siden studier eller annen jobb! 

 

Hos oss kan du jobbe med:


Butikkdemo 

  • Promotere produkter for kjente varemerker i dagligvarebutikker og varehus ved utdeling av smaksprøver 

Sampling 

  • Dele ut vareprøver og snakke om produktene på steder hvor vi møter mennesker i riktig målgruppe  

Merchandising 

  • Bistå merkevarer med riktig synlighet for å fremstå på sitt beste i butikker og varehus. Dette gjør vi ved å plassere ut produkter, materiell og sikre rett visuelt uttrykk  

Salg 

  • Demonstrere og selge varer og tjenester i butikker 

Roadshow 

  • Mobile aktiviteter som reiser rundt i landet på ulike arenaer som for eksempel kjøpesenter og andre knutepunkter  

Event  

  • Være en del av et team på større merkevarebyggende aktiviteter som for eksempel firmafester, messer, festivaler og idrettsarrangement 

Ledige stillinger

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS