Trondheim, Norge
Stavanger, Norge
Innlandet, Norge

Brand Ambassador

Gjør markedsføring til en opplevelse – Vi søker entusiastiske ambassadører!
Søk snarest

Bli med å promotere Norges og verdens største merkevarer ved å gjennomføre ulike markedsføringsaktiviteter som demo, sampling, event og merchandising i et ungt og dymanisk arbeidsmiljø! Få mange spennende muligheter og en fleksibel stilling som passer med dine andre forpliktelser.


Vi ser etter deg som bor i Trondheim, Stavanger eller Innlandet.


Om jobben:

Er du sulten på å lære om hvordan markedsføring fungerer i praksis og ta del i et nytt eventyr med mange muligheter? Bli en del av Ahead Connect og bidra til å skape magiske øyeblikk på vegne av mange spennende merkevarer. Dette er den ultimate deltidsjobben for deg som er ambisiøs og ønsker verdifull erfaring. Du får delta i ulike prosjekter og se hvordan opplevelsesbasert markedsføring skaper resultater. Ikke minst vil du kunne nettverksbygge og få muligheter til å utvikle deg videre internt. 


Ved å jobbe hos oss får du: 

  • Verdifull erfaring på din CV
  • Mulighet til videre utvikling internt.
  • en fleksibel jobb som passer med dine andre forpliktelser.
  • Jobbe prosjektbasert med mange ulike merkevarer.
  • Bryne deg på forskjellige oppgaver innenfor utførelse av markedsføringsaktiviteter som demo, sampling, event og merchandising.

 

For å jobbe hos oss må du:

  • Være minst 19 år
  • Være en folkemagnet og elske å møte nye mennesker
  • Være et JA-menneske
  • Snakke flytende i norsk 
  • Være selvstendig, punktlig og pålitelig 


Hos oss får du muligheten til å jobbe med mange av Norges og verdens største merkevarer og vi trenger din hjelp til å promotere og fremme deres merkevarer.


Du vil være en nøkkelperson for å nå ut til forbrukerne ved å delta på ulike markedsføringsaktiviteter med fokus på utdeling av merkevarens produkter til hensikt å la forbrukere smake produktet i riktig setting. I tillegg kan du bryne deg på andre oppdrag som merchandising/visuall merchandising, eventer og festivaler.


Få variert arbeidserfaring og lær mer om salg, service og markedsføring i et spennende og ungt arbeidsmiljø!


Annen informasjon:

  • Lønn: timelønn 
  • Omfang: Prosjekt: Varierende mengde vakter gjennom året basert på ulike prosjekter. Din arbeidsplass vil være der ditt oppdrag er, noe som i all hovedsak vil bli i nærheten av der du bor, samtidig vil det være muligheter for reising til større prosjekter. Normalt 1-2 vakter i uken, med variasjoner gjennom sesongen.
  • Det er mulighet for oppstart i stillingen med en gang.



Send inn din søknad i dag! 🚀

Ahead Connect

Ahead Connect er en integrert del av Ahead Group, et av de største byrånettverkene i Norge og Norden. Vi er stolte kolleger av Nova Vista, Varejo, Hyper, Elg, Clay, POP-Film og Oculus. Våre kontorer ligger i Kongens gate 21, i hjertet av Oslo.


Vi hos Ahead Connect har en dyp forståelse for salg og opplevelsesbasert markedsføring, og vi bruker vår kompetanse til å skape magiske øyeblikk for forbrukere gjennom effektive tiltak som promotering, merchandising og eventplanlegging.


Hos oss får du muligheten til å jobbe med noen av de mest spennende prosjektene, på vegne av landets største og mest anerkjente aktører. Vi tilbyr også en fleksibel arbeidstid og gir deg muligheten til å bestemme din egen arbeidsmengde. Dette gir deg rom for å balansere studier eller en annen jobb ved siden av.


Videre gir vi deg muligheten til å bygge nettverk og utvikle din karriere. Vi er overbevist om at dette er den beste jobben du kan ha ved siden av studier eller en annen jobb!