Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Haugesund, Norge

Servicetekniker innen svakstrøm

Er du på jobbjakt som er elektrisk og kjekk, ønsker vi velkommen til å søke jobb i Aritech!
31.08.2023

I Aritech leverer vi alt innen tekniske tjenester, og produserer fancy installasjoner for flotte bygg og store anlegg. Vi har fremoverlente medarbeidere som prosjekterer og en positiv gjeng som kjører rundt i hver sin firmabil med vår grønne vinge på. Denne trivelige gjengen driver med installasjon, drift og vedlikehold.

Vi liker å si at i Aritech AS får du noen av de mest spennende jobbmulighetene innen bransjen. Du vil få både lette og vanskelige arbeidsoppgaver, både innen prosjekt og service. Og har du lyst til å videreutvikle deg, kan dette bli en bra match!

Vi har laget oss en plan for hvordan vi skal bidra til å ikke ødelegge fremtiden for planeten og menneskene som bor her. #bærekraft


Vårt arbeidsmiljø er inkluderende, og du blir fort en del av gjengen vår. At alle våre 194 medarbeidere har det bra på jobb er superviktig for oss, derfor henger vi i stroppen for å skape godt samhold, trivsel og ikke minst trygge arbeidshverdager. Alle skal gå like hele hjem fra jobb, som når de kom friske og opplagte til arbeidsplassen vår. I 2022 vant vi Arbeidsmiljøprisen for vårt fokus og engasjement rundt dette.


Vi trenger ikke en person som kan alt i hele verden, og som i tillegg er superhelt på fritiden. Vi ønsker rett og slett bare noen som brenner for faget sitt, og som liker å bidra til det gode arbeidsmiljøet vårt!


Kjenner du deg igjen i disse punktene, kan det hende at vi har Haugesund sin beste arbeidsplass til deg!

  • Ser en mening i å drive med elektro installasjon
  • Er stolt over fagbrevet ditt som telekommunikasjonsmontør, elektriker, eller automatiker
  • Har vært ute en "vinternatt" før
  • Har lappen på bil
  • Blir glad når du har en effektiv og god arbeidsdag og i tillegg får en liten drøs med din gode kunde eller kollegaGår du videre?

Da kan vi tilby:

Lønn hver måned, samt litt lønn når du blir gammel, og penger hvis du blir utsatt for noe utrivelig. Vi har den kuleste logoen som blir å se på din firmabil (kanskje den også går på strøm). Gode kollegaer med varierende underholdningsverdi, og muligheter for en kaffikopp når du er innom kontoret vårt i Haugesund

Når du har fri: Kanskje afterski på fjellet med tilhørende hytte eller en hyttetur i Sunnhordlandbasssenget i flott Vestlandsnatur.


Syns du dette høres interessant ut? Søk da vel!


Har du spørsmål til oss kan du gjerne kontakte Cato Tjøsvoll, som er en hyggelig Karmøybu og serviceleder for elektro svakstrøm i Haugesund

Han treffes på telefon: 941 73 022

Aritech AS

Et flerfaglig kompetansemiljø gjør det enklere å tenke helhetlig

Aritech leverer alt innen tekniske tjenester - både til privat- og næringskunder. Vi er rundt 200 medarbeidere, og er lokalisert på Stord, i Haugesund og Kvinnherad. Våre medarbeidere, elektrikere, ventilasjonsmontører, rørleggere og ingeniører, utfører alt fra prosjektering og installasjon til drift og vedlikehold.

Kunnskapsrike, engasjerte og stolte medarbeidere er den viktigste ressursen vi har.

I Aritech er interessen for faget genuin, og våre medarbeidere blir oppfordret til å videreutvikle seg innenfor de områdene de brenner for. Derfor har våre medarbeidere opparbeidet seg en enestående spisskompetanse på det de holder på med.

For Aritech – er bærekraft viktig

Derfor har vi laget oss en plan for hvordan vi best mulig kan imøtekomme dagens behov, uten å ødelegge for fremtidige generasjoner sine behov. Vi har valgt å prioritere 9 av totalt 17 målsetninger der vi mener vi kan utgjøre en innsats opp mot måloppnåelse. Målene vi prioriterer er knyttet opp mot våre verdier, grunnleggende læresetninger og fokusområder.