Stord, Norge
Haugesund, Norge

Kjekk mulighet for deg som er Ventilasjonsmontør

Er du flink med hendene og kjekk? Kom til oss i Aritech!
Løpende

Vi leter nemlig etter en ventilasjonsmontør, som vil være med oss å montere, modernisere, rehabilitere og reparere.


Våre ventilasjonsavdelinger består av tilsammen 25 kjekke og engasjerte kollegaer. Sammen med dem vil du få være med å montere ventilasjonsanlegg og kanalnett i alt fra eneboliger til store bygg og båter. Du vil også få være med å bearbeide tynnplater som skal kle ulike fasader og konstruksjoner. En del av jobben er også å kommunisere med våre hyggelige kunder.

Alle våre prosjekter er ulike, du vil derfor få varierte arbeidsdager og mange spennende utfordringer. Noen ganger vil du jobbe sammen i team, andre ganger alene.


Er det slik at du har erfaring innen andre håndtverksfag, men ikke fra ventilasjonsfaget, ønsker vi deg allikevel velkommen til å søke. Du vil nemlig få god opplæring her hos oss. Ønsker du på sikt å heve kompetansen innen faget, tilbyr vi også å ta fagbrev innen blikkenslager- og ventilasjonsfaget.

For å bli vår nye ventilasjonsmontør trenger du ikke å være supermann, men du må være lærevillig, interessert, engasjert og ansvarlig. Du må også like å jobbe med hendene, og trives i en fysisk jobb. I tillegg er det et krav at du har førerkort klasse B.Du lurer kanskje på hvorfor du skal begynne i Aritech? Ja, foruten om at det er verdens beste arbeidsplass!


- Takket være våre fantastiske kollegaer, har vi et utrolig godt arbeidsmiljø. Faktisk så godt at vi vant prisen for beste arbeidsmiljø i 2022. Dette er noe vi jobber kontinuerlig for å bevare og styrke.


- Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger. Vi ønsker nemlig at våre arbeidere skal bli best mulig ivaretatt både når de jobber for oss, men også etter at de har gått av med pensjon.


- Vi har en velforening som arrangerer turer, kjekke konkurranser og sosiale sammenkomster flere ganger i året. Her vil du også få tilgang til å låne våre firmahytter, enten på sommeridylliske Borgundøy eller vinterkledde Vågsli.


- Du vil få mange kjekke og spennende utfordringer, og sjansen til å øke kompetansen innen faget.
Er du interessert? Send oss en søknad!


Har du flere spørsmål rundt jobben, eller ønsker å høre mer om hvordan det er å jobbe i Aritech, kan du ta kontakt med:


Vår avdelingsleder på Ventilasjon Stord, Anders Lundsvoll – Tlf: 488 47 654.anders.lundsvoll@aritech.as

Vår avdelingsleder på Ventilasjon Haugesund Knut Helge Odland – Tlf:908 07199 knut.helge.odland@aritech.as

 


Bla litt lenger ned, så kan du se mere om vår fantastiske arbeidsplass.
Aritech AS

Et flerfaglig kompetansemiljø gjør det enklere å tenke helhetlig

Aritech leverer alt innen tekniske tjenester - både til privat- og næringskunder. Vi er rundt 200 medarbeidere, og er lokalisert på Stord, i Haugesund og Kvinnherad. Våre medarbeidere, elektrikere, ventilasjonsmontører, rørleggere og ingeniører, utfører alt fra prosjektering og installasjon til drift og vedlikehold.

Kunnskapsrike, engasjerte og stolte medarbeidere er den viktigste ressursen vi har.

I Aritech er interessen for faget genuin, og våre medarbeidere blir oppfordret til å videreutvikle seg innenfor de områdene de brenner for. Derfor har våre medarbeidere opparbeidet seg en enestående spisskompetanse på det de holder på med.

For Aritech – er bærekraft viktig

Derfor har vi laget oss en plan for hvordan vi best mulig kan imøtekomme dagens behov, uten å ødelegge for fremtidige generasjoner sine behov. Vi har valgt å prioritere 9 av totalt 17 målsetninger der vi mener vi kan utgjøre en innsats opp mot måloppnåelse. Målene vi prioriterer er knyttet opp mot våre verdier, grunnleggende læresetninger og fokusområder.