Stord, Norge
Haugesund, Norge
Fleksibel arbeidsplass

Vi søker elektrikere, automatikere, telekomunikasjonsmontører, ventilasjonsmontører og rørleggere

Vil du bli en del av gjengen vår?
Løpende

Vi søker elektrikere, automatikere, telekommunikasjonsmontører, ventilasjonsmontører og rørleggere


Aritech er din lokale leverandør på elektro, telecom og ventilasjon og rør, og kan tilby spisskompetanse på alle fasene til et teknisk anlegg, alt fra prosjektering

til installasjon, drift og vedlikehold. Våre nesten 200 medarbeidere er dyktige på sitt fagområde, og er samkjørte på byggeprosjekt i hele Norge

Vi er i vekst og på grunn av økt oppdragsmengde søker vi etter dyktige og motiverte montører innen elektro, automasjon, telekommunikasjon, ventilasjon og rør. Aritech har også utvidet sitt samarbeide med Leirvik AS gjennom en strategisk rammeavtale. For å løse de fremtidige oppgavene som kommer har vi behov for flere gode medarbeidere.

Som ansatt i Aritech AS får du noen av de mest spennende jobbmuligheter innen bransjen. Du vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver, både innen prosjekt og service, og gode muligheter for egenutvikling. Samt gode forsikringsordninger og betingelser.

Vi har et inkluderende arbeidsmiljø, hvor du vil jobbe sammen med engasjerte og dyktige kollegaer. Et godt arbeidsmiljø er viktig for oss, og vi jobber derfor aktivt

for å skape godt samhold, trivsel og trygge arbeidshverdager. I 2022 vant vi også Arbeidsmiljøprisen for vårt fokus og engasjement rundt dette.


Arbeidsoppgavene i bedriften vil være på prosjekter. Det kan innebære bl.a. arbeid med totalrehabilitering, vedlikehold og installasjon. Det kan også innebære planlegging og prosjektering i samarbeid med prosjektleder og/eller oppdragsgivere.


Syns du dette høres spennende ut, søk da vel


  • Kontaktperson Stord: Elektro, Odd Einar Bjelland 95250075, Rør Arild Haukanes 95883393, ventilasjon, Jon Kristian Tisthamar, 46405857,
  • Kontaktperson Haugesund: Elektro: Svein Olaf Bua 45411142 Knut Helge Odland VVS 90807199

Aritech - Totalleverandør av tekniske tjenester

Et flerfaglig kompetansemiljø gjør det enklere å tenke helhetlig

Aritech leverer alt innen tekniske tjenester - både til privat- og næringskunder. Vi er rundt 200 medarbeidere, og er lokalisert på Stord, i Haugesund og Kvinnherad. Våre medarbeidere, elektrikere, ventilasjonsmontører, rørleggere og ingeniører, utfører alt fra prosjektering og installasjon til drift og vedlikehold.

Kunnskapsrike, engasjerte og stolte medarbeidere er den viktigste ressursen vi har.

I Aritech er interessen for faget genuin, og våre medarbeidere blir oppfordret til å videreutvikle seg innenfor de områdene de brenner for. Derfor har våre medarbeidere opparbeidet seg en enestående spisskompetanse på det de holder på med.

For Aritech – er bærekraft viktig

Derfor har vi laget oss en plan for hvordan vi best mulig kan imøtekomme dagens behov, uten å ødelegge for fremtidige generasjoner sine behov. Vi har valgt å prioritere 9 av totalt 17 målsetninger der vi mener vi kan utgjøre en innsats opp mot måloppnåelse. Målene vi prioriterer er knyttet opp mot våre verdier, grunnleggende læresetninger og fokusområder.