Til vår prosjektavdeling søker vi elektrikere, anleggsledere og montører

Rotasjon
Løpende

Vi søker dyktige og motiverte elektrikere, anleggsledere og montører til vår prosjektavdeling


Aritech er en totalteknisk leverandør av tekniske installasjoner for bygg og anlegg, alt fra prosjektering til installasjon, drift og vedlikehold.

Vi er i vekst og har over 200 millioner i ordrereserve – på grunn av økt oppdragsmengde i ulike deler av landet, søker vi etter dyktige og motiverte montører innen elektro, ventilasjon og rør. Du vil bli en del av vår prosjektavdeling med reising på rotasjon. Aritech har kontor på Stord, men prosjekter er både lokalt og rundt om i landet.


Som ansatt i Aritech AS får du noen av de mest spennende jobbmuligheter innen bransjen. Du vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver, både innen prosjekt og service, og gode muligheter for egenutvikling. Samt gode forsikringsordninger og betingelser.


Vi har et inkluderende arbeidsmiljø, hvor du vil jobbe sammen med engasjerte og dyktige kollegaer. Et godt arbeidsmiljø er viktig for oss, og vi jobber derfor aktivt for å skape godt samhold, trivsel og trygge arbeidshverdager. I 2022 vant vi også Arbeidsmiljøprisen for vårt fokus og engasjement rundt dette.
Dine arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgavene i bedriften vil være på prosjekter. Det kan innebære bl.a. arbeid med totalrehabilitering, vedlikehold og installasjon i bygg og anlegg. Det kan også innebære planlegging og prosjektering i samarbeid med prosjektleder og/eller oppdragsgivere.

Dine kvalifikasjoner:

 • Fagbrev som ventilasjonsmontør, elektriker eller rørlegger
 • Gjerne erfaring som reisemontør, men ikke et krav
 • Førerkort klasse B
 • Beherske norsk skriftlig og muntlig
Dine egenskaper:

 • Reisevillig og flyttbar på kort varsel
 • Arbeider selvstendig og effektivt
 • Evnen til å kommunisere godt med kolleger, kunder og andre
 • Brenner for yrket ditt og leverer kvalitet
 • Pålitelig, positiv holdning og et smil på lur
 • Løsningsorientert, ryddig og strukturert


Søknader vurderes fortløpende

 • Arbeidssted: Lønningsåsen 2, 5417 Stord – reising/rotasjon


Kontaktpersoner:

 • Inge Reidar Kallevåg, 952 57 379
 • Jan Richard Dyrseth, 918 64 070

Aritech - Totalleverandør av tekniske tjenester

Et flerfaglig kompetansemiljø gjør det enklere å tenke helhetlig

Aritech leverer alt innen tekniske tjenester - både til privat- og næringskunder. Vi er rundt 200 medarbeidere, og er lokalisert på Stord, i Haugesund og Kvinnherad. Våre medarbeidere, elektrikere, ventilasjonsmontører, rørleggere og ingeniører, utfører alt fra prosjektering og installasjon til drift og vedlikehold.

Kunnskapsrike, engasjerte og stolte medarbeidere er den viktigste ressursen vi har.

I Aritech er interessen for faget genuin, og våre medarbeidere blir oppfordret til å videreutvikle seg innenfor de områdene de brenner for. Derfor har våre medarbeidere opparbeidet seg en enestående spisskompetanse på det de holder på med.

For Aritech – er bærekraft viktig

Derfor har vi laget oss en plan for hvordan vi best mulig kan imøtekomme dagens behov, uten å ødelegge for fremtidige generasjoner sine behov. Vi har valgt å prioritere 9 av totalt 17 målsetninger der vi mener vi kan utgjøre en innsats opp mot måloppnåelse. Målene vi prioriterer er knyttet opp mot våre verdier, grunnleggende læresetninger og fokusområder.