Haugesund

Serviceteknikere innen svakstrøm (brannalarm, sikkerhet og fiber)

Er du fremoverlent og kjekk? Kom til oss i Aritech
Løpende

I Aritech leverer vi alt innen tekniske tjenester, og produserer fancy installasjoner for flotte bygg og store anlegg. Vi har fremoverlente medarbeidere som prosjekterer og en positiv gjeng som kjører rundt i hver sin firmabil med vår grønne vinge på. Denne trivelige gjengen driver med installasjon, drift og vedlikehold.

Vi liker å si at i Aritech AS får du noen av de mest spennende jobbmulighetene innen bransjen. Du vil få både lette og vanskelige arbeidsoppgaver, både innen prosjekt og service. Og har du lyst til å videreutvikle deg, kan dette bli en bra match!


Vårt arbeidsmiljø er inkluderende, og du blir fort en del av gjengen vår. At alle våre 194 medarbeidere har det bra på jobb er superviktig for oss, derfor henger vi i stroppen for å skape godt samhold, trivsel og ikke minst trygge arbeidshverdager. Alle skal gå like hele hjem fra jobb, som når de kom friske og opplagte til arbeidsplassen vår. I 2022 vant vi Arbeidsmiljøprisen for vårt fokus og engasjement rundt dette.


Vi trenger ikke en person som kan alt i hele verden, og som i tillegg er superhelt på fritiden. Vi ønsker rett og slett bare noen som brenner for faget sitt, og som liker å bidra til det gode arbeidsmiljøet vårt!


Kjenner du deg igjen i disse punktene, kan det hende at vi har Haugesund sin beste arbeidsplass til deg!

 • Ser en mening i å drive med elektroinstallasjon svakstrøm ( brannalarm, sikkerhet og fiber)
 • Er stolt over fagbrevet ditt som Telekommunikasjonsmontør
 • Har lappen på bil
 • Blir glad når du har en effektiv og god arbeidsdag og i tillegg får en liten drøs med din gode kunde eller kollegaHar du i tillegg kompetanse på:

 • Prosjektoppfølging
 • Dokumentasjon av oppdrag
 • Kundeoppfølging
 • Årskontroll på sikkerhetsanlegg, brannalarmanlegg og nødlys.
 • Programmering og idriftsetting av sikkerhetsanlegg, brannalarmanlegg og nødlys
 • Service og vedlikehold
 • Bistå ved nyinstallasjon og service av sikkerhetsanlegg, brannalarmanlegg, og fiber.
Går du videre?

Da kan vi tilby:

Lønn hver måned, samt litt lønn når du blir gammel, og penger hvis du blir utsatt for noe utrivelig. Vi har den kuleste logoen som blir å se på din firmabil (kanskje den også går på strøm). Gode kollegaer med varierende underholdningsverdi.

Når du har fri: Kanskje afterski på fjellet med tilhørende hytt, eller båttur i Sunnhordlands bassenget


Syns du dette høres interessant ut? Søk da vel!

Ta gjerne kontakt med :

Cato Tjøsvoll: 941 73 022 om du lurer på noe.

 

 

Aritech - Totalleverandør av tekniske tjenester

Et flerfaglig kompetansemiljø gjør det enklere å tenke helhetlig

Aritech leverer alt innen tekniske tjenester - både til privat- og næringskunder. Vi er rundt 200 medarbeidere, og er lokalisert på Stord, i Haugesund og Kvinnherad. Våre medarbeidere, elektrikere, ventilasjonsmontører, rørleggere og ingeniører, utfører alt fra prosjektering og installasjon til drift og vedlikehold.

Kunnskapsrike, engasjerte og stolte medarbeidere er den viktigste ressursen vi har.

I Aritech er interessen for faget genuin, og våre medarbeidere blir oppfordret til å videreutvikle seg innenfor de områdene de brenner for. Derfor har våre medarbeidere opparbeidet seg en enestående spisskompetanse på det de holder på med.

For Aritech – er bærekraft viktig

Derfor har vi laget oss en plan for hvordan vi best mulig kan imøtekomme dagens behov, uten å ødelegge for fremtidige generasjoner sine behov. Vi har valgt å prioritere 9 av totalt 17 målsetninger der vi mener vi kan utgjøre en innsats opp mot måloppnåelse. Målene vi prioriterer er knyttet opp mot våre verdier, grunnleggende læresetninger og fokusområder.