Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Haugesund

Serviceteknikere innen svakstrøm (brannalarm, sikkerhet og fiber)

Har du lyst å bli med i vårt team?
Søknadsfristen er utløpt

Aritech er din lokale leverandør på elektro, svakstrøm, ventilasjon og rør. Vi kan tilby spisskompetanse på alle fasene til et teknisk anlegg - alt fra prosjektering til installasjon, drift og vedlikehold. Våre nesten 200 medarbeidere er dyktige på sitt fagområde, og er samkjørte på byggeprosjekt i hele regionen.


Vi satser offensivt, og trenger nå flere ansatte med kompetanse på fiber, brann eller sikkerhet. Vi ønsker også kontakt med hyggelige fagfolk som ønsker å utfordre og utvikle seg innen elektro- og svakstrøm-faget.

 

Vi søker Serviceteknikere innen svakstrøm (brannalarm, sikkerhet og fiber)

Vi søker deg som er interessert i faget og arbeider selvstendig. Du trives med hektiske arbeidsdager og tenker at sikkerhet og nøyaktighet er viktig. Du er stolt over yrket ditt og leverer kvalitet i det du gjør, har en positiv holdning, er en lagspiller og har et smil på lur.

Som ansatt i Aritech AS får du noen av de mest spennende jobbmuligheter innen bransjen. Du vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver, både innen prosjekt og service, og gode muligheter for egenutvikling. Samt gode forsikringsordninger og betingelser.

Vi har et inkluderende arbeidsmiljø, hvor du vil jobbe sammen med engasjerte og dyktige kollegaer. Et godt arbeidsmiljø er viktig for oss, og vi jobber derfor aktivt

for å skape godt samhold, trivsel og trygge arbeidshverdager. I 2022 vant vi også Arbeidsmiljøprisen for vårt fokus og engasjement rundt dette.Vi søker deg som har kompetanse på:


 • Planlegging og gjennomføring serviceoppdrag
 • Prosjektoppfølging
 • Dokumentasjon av oppdrag
 • Kundeoppfølging
 • Årskontroll på sikkerhetsanlegg, brannalarmanlegg og nødlys.
 • Programmering og idriftsetting av sikkerhetsanlegg, brannalarmanlegg og nødlys
 • Service og vedlikehold
 • Bistå ved nyinstallasjon og service av sikkerhetsanlegg, brannalarmanlegg, og fiber.
 • Relevant fagbrev eller erfaring.
 • Ønske og vilje til utvikling og utfordring kan kompensere for manglende erfaring.


Dine egenskaper:

 • Gode samarbeidsevner, positiv innstilling og et smil på lur
 • Evne til å ta ansvar og jobbe strukturert og selvstendig
 • Brenner for faget ditt og leverer kvalitet
 • Løsningsorientert og kreativ 

Høres dette spennende ut? Send oss en søknad da vel!

 

Lurer du på noe eller ønsker en hyggelig, uforpliktende samtale om stillingen(e), er du velkommen til å ta kontakt:

Cato Tjøsvoll: 941 73 022

 

 

Aritech - Teknisk totalentreprenør

Et flerfaglig kompetansemiljø gjør det enklere å tenke helhetlig

Aritech leverer alt innen tekniske tjenester - både til privat- og næringskunder. Vi er rundt 200 medarbeidere, og er lokalisert på Stord, i Haugesund og Kvinnherad. Våre medarbeidere, elektrikere, ventilasjonsmontører, rørleggere og ingeniører, utfører alt fra prosjektering og installasjon til drift og vedlikehold.

Kunnskapsrike, engasjerte og stolte medarbeidere er den viktigste ressursen vi har.

I Aritech er interessen for faget genuin, og våre medarbeidere blir oppfordret til å videreutvikle seg innenfor de områdene de brenner for. Derfor har våre medarbeidere opparbeidet seg en enestående spisskompetanse på det de holder på med.

For Aritech – er bærekraft viktig

Derfor har vi laget oss en plan for hvordan vi best mulig kan imøtekomme dagens behov, uten å ødelegge for fremtidige generasjoner sine behov. Vi har valgt å prioritere 9 av totalt 17 målsetninger der vi mener vi kan utgjøre en innsats opp mot måloppnåelse. Målene vi prioriterer er knyttet opp mot våre verdier, grunnleggende læresetninger og fokusområder.