Onshore og offshore

Vi søker nye, dyktige og motiverte kollegaer til våre on- og offshore oppdrag
Løpende

Vi søker nye, dyktige og motiverte kollegaer til våre on- og offshore oppdrag

Aritech er en totalteknisk leverandør av tekniske installasjoner for bygg og anlegg, industri, aqua, skip og onshore/offshore. Vi utfører alt fra prosjektering til installasjon, drift og vedlikehold.


Vi er i vekst og har økt oppdragsmengde på on/offshore oppdrag, og søker derfor etter dyktige og motiverte ingeniører, formenn og operatører (montører) innen elektro, automasjon, telekommunikasjon, ventilasjon og rør. Aritech AS har inngått en samarbeidsavtale med Leirvik AS, der Aritech AS skal ha ansvaret for de tekniske fagene på prosjekter ved Leirvik AS. Du vil også være med på Leirvik sine reiseprosjekt on- og offshore, der Leirvik AS har en sterkt økende prosjektportefølge. Se presentasjon av Leirvik AS sine forretningsområder på www.leirvik.com

 

Som ansatt i Aritech AS får du noen av de mest spennende jobbmulighetene innen bransjen. Du vil få spennende og varierte arbeidsoppgaver, og det er gode muligheter for egenutvikling samt gode forsikringsordninger og betingelser.

Vi har et inkluderende arbeidsmiljø, hvor du vil jobbe sammen med engasjerte og dyktige kollegaer. Et godt arbeidsmiljø er viktig for oss, og vi jobber derfor aktivt for å skape godt samhold, trivsel og trygge arbeidshverdager. I 2022 vant vi også Arbeidsmiljøprisen for vårt fokus og engasjement rundt dette.

 

 

Dine arbeidsoppgaver:

Arbeidsoppgavene vil være arbeidsoppgaver knyttet til ulike on/offshore oppdrag.

 

Dine kvalifikasjoner:

 

 • Helst 2-5 års erfaring fra landanlegg og/eller offshorearbeid, innen olje og gass
 • Helst grunnleggende sikkerhetskurs og godkjent offshore helseattest
 • AT/SJA kurs
 • HMS kurs for leverandørindustrien eller tilsvarende
 • Fagbrev som ventilasjonsmontør, elektriker eller rørlegger
 • Gjerne erfaring som reisemontør, men ikke et krav
 • Førerkort klasse B
 • Beherske norsk skriftlig og muntlig

 

 Dine egenskaper:

 • Arbeider selvstendig og effektivt
 • Evnen til å kommunisere godt med kolleger, kunder og andre
 • Brenner for yrket ditt og leverer kvalitet
 • Pålitelig, positiv holdning og et smil på lur
 • Løsningsorientert, ryddig og strukturert

 

Søknader vurderes fortløpende.

Søk da vel!


Kontaktpersoner:

 • Inge Reidar Kallevåg, 952 57 379

Avd. Leder prosjekt

Aritech AS

Et flerfaglig kompetansemiljø gjør det enklere å tenke helhetlig

Aritech leverer alt innen tekniske tjenester - både til privat- og næringskunder. Vi er rundt 200 medarbeidere, og er lokalisert på Stord, i Haugesund og Kvinnherad. Våre medarbeidere, elektrikere, ventilasjonsmontører, rørleggere og ingeniører, utfører alt fra prosjektering og installasjon til drift og vedlikehold.

Kunnskapsrike, engasjerte og stolte medarbeidere er den viktigste ressursen vi har.

I Aritech er interessen for faget genuin, og våre medarbeidere blir oppfordret til å videreutvikle seg innenfor de områdene de brenner for. Derfor har våre medarbeidere opparbeidet seg en enestående spisskompetanse på det de holder på med.

For Aritech – er bærekraft viktig

Derfor har vi laget oss en plan for hvordan vi best mulig kan imøtekomme dagens behov, uten å ødelegge for fremtidige generasjoner sine behov. Vi har valgt å prioritere 9 av totalt 17 målsetninger der vi mener vi kan utgjøre en innsats opp mot måloppnåelse. Målene vi prioriterer er knyttet opp mot våre verdier, grunnleggende læresetninger og fokusområder.