Husnes, Norge

Er du stolt over fagbrevet ditt som elektriker?

Her kan du få jobb i en bedrift med fremoverlente og kjekke kollegaer
FRONT.POSITION.ONGOING

I Aritech leverer vi alt innen tekniske tjenester, og produserer fancy installasjoner for flotte bygg og store anlegg. Vi har fremoverlente medarbeidere som prosjekterer og en positiv gjeng som kjører rundt i hver sin firmabil med vår grønne vinge på. Denne trivelige gjengen driver med installasjon, drift og vedlikehold.

Vi liker å si at i Aritech AS får du noen av de mest spennende jobbmulighetene innen bransjen. Du vil få både lette og vanskelige arbeidsoppgaver, både innen prosjekt og service. Og har du lyst til å videreutvikle deg, kan dette bli en bra match!


Vårt arbeidsmiljø er inkluderende, og du blir fort en del av gjengen vår. At alle våre 194 medarbeidere har det bra på jobb er superviktig for oss, derfor henger vi i stroppen for å skape godt samhold, trivsel og ikke minst trygge arbeidshverdager. Alle skal gå like hele hjem fra jobb, som når de kom friske og opplagte til arbeidsplassen vår. I 2022 vant vi Arbeidsmiljøprisen for vårt fokus og engasjement rundt dette.


Vi trenger ikke en person som kan alt i hele verden, og som i tillegg er superhelt på fritiden. Vi ønsker rett og slett bare noen som brenner for faget sitt, og som liker å bidra til det gode arbeidsmiljøet vårt!


Kjenner du deg igjen i disse punktene, kan det hende at vi har Kvinnherad sin beste arbeidsplass til deg!

  • Ser en mening i å drive med elektroinstallasjon
  • Er stolt over fagbrevet ditt som elektriker
  • Har lappen på bil
  • Blir glad når du har en effektiv og god arbeidsdag og i tillegg får en liten drøs med din gode kunde eller kollegaGår du videre?

Da kan vi tilby:

Lønn hver måned, samt litt lønn når du blir gammel, og penger hvis du blir utsatt for noe utrivelig. Vi har den kuleste logoen som blir å se på din firmabil (kanskje den også går på strøm). Gode kollegaer med varierende underholdningsverdi, og muligheter for en kaffikopp når du er innom montørstasjonen vår på Husnes.

Når du har fri: Kanskje afterski på fjellet med tilhørende hytte.


Syns du dette høres interessant ut? Søk da vel!


Har du spørsmål til oss kan du gjerne kontakte Kristoffer Kaldestad, som er Kvinnhering og leder for montørstasjonen vår i Kvinnherad.

Han treffes på telefon: 908 13 969

Aritech