Åpen Søknad

Ingen relevante søknader ute? Send oss gjerne en åpen søknad
Løpende

Fant du ingen av våre utlyste stillinger som relevante? Da kan du sende oss en åpen søknad.

Hvis du er en interessant kandidat, med relevant profil og kompetanse, tar vi gjerne kontakt med deg.

Litt om oss:

I Aritech leverer vi alt innen tekniske tjenester, og produserer fancy installasjoner for flotte bygg og store anlegg. Vi har fremoverlente medarbeidere som prosjekterer og en positiv gjeng som driver med installasjon, drift og vedlikehold.

Vi liker å si at i Aritech AS får du noen av de mest spennende jobbmulighetene innen bransjen. Du vil få både lette og vanskelige arbeidsoppgaver, både innen prosjekt og service. Og har du lyst til å videreutvikle deg, kan dette bli en bra match!

Vårt arbeidsmiljø er inkluderende,. At alle våre 194 medarbeidere har det bra på jobb er superviktig for oss, derfor henger vi i stroppen for å skape godt samhold, trivsel og ikke minst trygge arbeidshverdager. Alle skal gå like hele hjem fra jobb, som når de kom friske og opplagte til arbeidsplassen vår.

I 2022 vant vi Arbeidsmiljøprisen for vårt fokus og engasjement rundt dette.


Hører gjerne fra deg.

Aritech AS

Et flerfaglig kompetansemiljø gjør det enklere å tenke helhetlig

Aritech leverer alt innen tekniske tjenester - både til privat- og næringskunder. Vi er rundt 200 medarbeidere, og er lokalisert på Stord, i Haugesund og Kvinnherad. Våre medarbeidere, elektrikere, ventilasjonsmontører, rørleggere og ingeniører, utfører alt fra prosjektering og installasjon til drift og vedlikehold.

Kunnskapsrike, engasjerte og stolte medarbeidere er den viktigste ressursen vi har.

I Aritech er interessen for faget genuin, og våre medarbeidere blir oppfordret til å videreutvikle seg innenfor de områdene de brenner for. Derfor har våre medarbeidere opparbeidet seg en enestående spisskompetanse på det de holder på med.

For Aritech – er bærekraft viktig

Derfor har vi laget oss en plan for hvordan vi best mulig kan imøtekomme dagens behov, uten å ødelegge for fremtidige generasjoner sine behov. Vi har valgt å prioritere 9 av totalt 17 målsetninger der vi mener vi kan utgjøre en innsats opp mot måloppnåelse. Målene vi prioriterer er knyttet opp mot våre verdier, grunnleggende læresetninger og fokusområder.