Vi søker Trainee

Er du nyutdannet ingeniør og er på jakt etter en spennende og lærerik start på karrieren?
Løpende

Er du snart nyutdannet ingeniør og er på jakt etter en spennende og lærerik start på karrieren?


Aritech AS er en totalleverandør av tekniske tjenester. Vi jobber med mange spennende oppdrag innen bygg og anlegg, industri, maritime installasjoner, aqua, samt on— og offshore installasjoner. Vi utfører alt fra prosjektering og installasjon til drift og vedlikehold.


Vi har et 1,5 års trainee program med spennende og varierte arbeidsoppgaver. Dette vil gi deg muligheten til å få en unik innsikt i hvordan vi som totalleverandør på tekniske tjenester jobber.


Programmet er delt inn i tre perioder.

  • Du vil jobbe ute på prosjektene og vil få praktisk erfaring både med rør, ventilasjon og elektro.
  • Programmet er også innom ulike oppgaver på kontoret.
  • Du som trainee vil få en fadder som vil følge deg gjennom hele programmet.
  • Du tiltrer som prosjekterende ingeniør etter endt trainee program er ferdig


Vi har et inkluderende arbeidsmiljø, hvor du vil jobbe sammen med engasjerte og dyktige kollegaer. Et godt arbeidsmiljø er viktig for oss, og vi jobber derfor aktivt for å skape godt samhold, trivsel og trygge arbeidshverdager. I 2022 vant vi også Arbeidsmiljøprisen for vårt fokus og engasjement rundt dette.


Vi ser etter deg som er nysgjerrig, liker utfordringer og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du må være initiativ rik, samt ha evnen til å jobbe systematisk, både på egenhånd og i team.

 I tillegg må du oppfylle følgende krav:

  • Fullfører 5. året i et masterprogram eller 3. året i et bachelor program sommeren 2022/2023.
  • Studerer Energi og Miljø, VVS, Fornybar Energi eller lignende


Høres dette spennende ut? Søk da vel.


Les om Stian som fikk drømmejobben etter 1 1/2 år som trainee


Har du spørsmål kan du ta kontakt med Geir Inge Rimmereide på telefon 404 08 355

Aritech AS

Et flerfaglig kompetansemiljø gjør det enklere å tenke helhetlig

Aritech leverer alt innen tekniske tjenester - både til privat- og næringskunder. Vi er rundt 200 medarbeidere, og er lokalisert på Stord, i Haugesund og Kvinnherad. Våre medarbeidere, elektrikere, ventilasjonsmontører, rørleggere og ingeniører, utfører alt fra prosjektering og installasjon til drift og vedlikehold.

Kunnskapsrike, engasjerte og stolte medarbeidere er den viktigste ressursen vi har.

I Aritech er interessen for faget genuin, og våre medarbeidere blir oppfordret til å videreutvikle seg innenfor de områdene de brenner for. Derfor har våre medarbeidere opparbeidet seg en enestående spisskompetanse på det de holder på med.

For Aritech – er bærekraft viktig

Derfor har vi laget oss en plan for hvordan vi best mulig kan imøtekomme dagens behov, uten å ødelegge for fremtidige generasjoner sine behov. Vi har valgt å prioritere 9 av totalt 17 målsetninger der vi mener vi kan utgjøre en innsats opp mot måloppnåelse. Målene vi prioriterer er knyttet opp mot våre verdier, grunnleggende læresetninger og fokusområder.