Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Rindal, Norge
Orkanger, Norge
Støren, Norge

Kalkulatør

Vi trenger en løsningsorientert person med kommersiell teft-og innkjøpskompetanse
06.08.2024

B&B Entreprenør AS er et regionalt selskap med hele Trøndelag som nedslagsfelt. Helt siden oppstarten i 1957 har vi vært kjente for å levere kvalitet og trygghet i hvert eneste prosjekt. Vi har over 120 ansatte og har en årlig omsetning på omlag 500 mnok. Vår visjon er å være Førstevalget, en ambisjon som forplikter både internt og i møte med våre omgivelser. Selskapet er eid av Salvesen & Thams, sammen med ansatte. Vi har for tiden avdelinger på Støren, Rindal og Orkanger.

 

B & B Entreprenør har vekstambisjoner og sitter med en innholdsrik og variert ordrebok. Da en av våre kalkulatører ønsker å pensjonere seg, trenger vi en ny i teamet.

Som kalkulatør hos oss blir du involvert i hele tilbudsprosessen. Du vil få ansvaret for å gjennomgå konkurransegrunnlag, jobbe systematisk med innhenting og evaluering av tilbud fra underleverandører, samt kalkulasjon og i mange tilfeller presentasjon av dette. Du vil inngå i teamet salg/marked og rapportere til daglig leder.


Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

Kalkulasjon/gjennomføring av komplette anbud/tilbud til byggherre

Innhente og evaluere tilbud fra leverandører/UE

Utarbeidelse av anbudsdokumenter

Vurdere risiko og muligheter innenfor egen kalkyle

Delta i samspillsprosesser der det er aktuelt

Overføring av informasjon fra kalkulasjonsfasen til gjennomføringsfasen

Videreutvikle kalkulasjonsprogrammet Byggoffice



Faglige egenskaper:

Arbeidserfaring, gjerne fra produksjon, verdsettes

Fordel med høyere utdanning, men ikke noe krav

Relevant erfaring fra bygg-/anleggsbransjen, gjerne fra kalkulasjon eller prosjektledelse

God byggteknisk forståelse

God økonomisk forståelse

Tverrfaglig forståelse

Gode kontrakts kunnskaper


Personlige egenskaper:

Er nøyaktig og strukturert

Analytisk og foretar gode rasjonelle vurderinger

Jobber godt selvstendig og i team

Er løsningsorientert og har et blikk for forbedringsområder

God skriftlig og muntlig fremstillingsevne


Våre verdier er; Hel Ved, Samarbeid, Løsningsorientert og Samfunnsansvar. Vi ønsker deg på laget som kan assosiere seg med disse 4 verdiene.


Vi kan tilby den rette personen en hverdag med spennende og varierte arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser etter kvalifikasjoner. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger.

 

Har du spørsmål eller har lyst til å vite mer om B&B eller stillingen, ta kontakt med Arne Nordbotn tel. 954 16 736 (Daglig leder)

Fordeler hos oss

Samarbeid
B&B Entreprenør er aller best når vi samskaper med andre. Med godt humør, trygghet og tillit inkluderer vi alle i fellesskapet. Alle bidrar aktivt for at det skal være enkelt å samarbeide med oss. Alle føler ansvar for sluttresultatet og dem vi samarbeider med. Kundene er våre viktigste samarbeidspartnere.
Løsningsorientert
I B&B Entreprenør verdsetter vi allsidighet. Vi stoler vi på hverandre, tar initiativ, får frihet under ansvar, mestrer og utvikler oss sammen. Med fagkompetanse og samarbeidsvilje finner vi løsninger på alt.
Samfunnsansvar
Alle i B&B Entreprenør føler ansvar for samfunnet rundt oss. Alt vi gjør skal skje på en så bærekraftig og klimavennlig måte som mulig. Vi verdsetter inkludering og mangfold, og stiller høye krav til helse- miljø og sikkerhet på arbeidsplassen.
Hel ved
Alle i B&B Entreprenør er ærekjære, solide og pålitelige fagfolk. Vi er stolte over bedriften vår, den kvaliteten vi leverer og de resultatene vi skaper sammen.

B&B Entreprenør AS

B&B Entreprenør AS er et regionalt selskap med hele Trøndelag som nedslagsfelt.

Helt siden oppstarten i 1957 har vi vært kjent for å lever kvalitet og trygghet i hvert eneste prosjekt. Vi har over 120 ansatte og har en årlig omsetning på omlag 500 mnok. Vår visjon er å være Førstevalget, en ambisjon som forplikter både internt og i møte med våre omgivelser. Selskapet er eid av Salvesen & Thams, sammen med ansatte. Vi har avdelinger på Støren, Rindal og på Orkanger. Har som mål å etablere kontor også i Trondheim. B&B har stor andel håndverkere med fagbrev, ingeniører og sivilingeniører. Vi utfører prosjekter innen anlegg, næringsbygg, boligbygging, skole og helse til både private og offentlige kunder.