Trøndelag, Norge

Åpen søknad

Her kan du sende inn åpen søknad
31.07.2024

B&B Entreprenør AS er en regionalt entreprenør med Trøndelag som markedsområde. Selskapet sysselsetter per nå ca 130 ansatte og omsetter for 500 mnok, og er eid av Salvesen & Thams Invest og ansatte. Selskapet har kontorer på Støren, Rindal og Orkanger. B&B Entreprenør AS har stor andel håndverkere med fagbrev, ingeniører og sivilingeniører. Vi utfører prosjekter innen anlegg, næringsbygg, boligbygging, skole og helse til både private og offentlige kunder. For å styrke våre vekstplaner er vi alltid på utkikk etter dyktige ansatte i ulike roller. 


Vår visjon er førstevalget. Det forplikter alle oss som jobber i B & B Entreprenør. Vi som jobber her, er stolte over bedriften vår. Vi er stolt over kvaliteten vi leverer, og de resultatene vi skaper sammen.

Vi ønsker ansatte som støtter opp om våre verdier 


Våre verdier er:

* Hel ved

* Samarbeid 

* Løsningsorientert 

* Samfunnsansvar 


Vi kan tilby utfordrende og spennende stillinger for rette vedkommende. Noe reisevirksomhet må påregnes i enkelte stillinger. 


Dersom du har spørsmål er du velkommen til å kontakte HR-sjef, Irene H. Refseth, tel. 48 24 79 69. Mail: irene.refseth@bbent.no 


Ta gjerne kontakt. 

B&B Entreprenør AS

B&B Entreprenør AS er et regionalt selskap med hele Trøndelag som nedslagsfelt.

Helt siden oppstarten i 1957 har vi vært kjent for å lever kvalitet og trygghet i hvert eneste prosjekt. Vi har over 120 ansatte og har en årlig omsetning på omlag 500 mnok. Vår visjon er å være Førstevalget, en ambisjon som forplikter både internt og i møte med våre omgivelser. Selskapet er eid av Salvesen & Thams, sammen med ansatte. Vi har avdelinger på Støren, Rindal og på Orkanger. Har som mål å etablere kontor også i Trondheim. B&B har stor andel håndverkere med fagbrev, ingeniører og sivilingeniører. Vi utfører prosjekter innen anlegg, næringsbygg, boligbygging, skole og helse til både private og offentlige kunder.