Skriveplass | BDO Advokater

Skal du skrive masteroppgave i skatt, avgift eller selskapsrett?
Løpende

Da kan du søke om skriveplass hos BDO Advokater i Oslo og Trondheim.

 


Vi bidrar med:

Faglig veileder gjennom hele perioden innen den fagdisiplinen du skriver

  • Fadder
  • Stipend på kr 30 000
  • Fast skrivebord å sitte ved på kontoret samt tilgang til kantine
  • PC og annet datautstyr
  • Sosiale og faglige arrangementer og selvfølgelig hyggelige kolleger


Vi har skriveplass i: Oslo og Trondheim. Våre kontorer i Stavanger, Bergen og Kristiansand tar noen år inn studenter der tema er av fagmessig relevans.

Vi ønsker deg som skriver oppgave innen skatt, avgift eller selskapsrett. Grensesnittet skatt/selskapsrett slik som fusjon, fisjon, andre EK transaksjoner og utdelinger er veldig interessant.

Både traineeordningen og skriveplassene er viktige rekrutteringsarenaer for BDO Advokater og gir både deg og oss en unik mulighet til å bli godt kjent.

 Høres dette interessant ut?

Da håper vi at du sender inn en søknad via vårt søknadsskjema. Last opp din CV, søknadsbrev og andre relevante attester i PDF. Bruk søknaden til å redegjør for hva du skal skrive om og planen for oppgaven. Vi vil også vite litt om deg og hvorfor du ønsker å ha skriveplass hos BDO Advokater.

 


Søknadsfrist: Søknadene behandles løpende

 

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med kontorer over hele Norge. Vi har et bredt og sterkt fagmiljø, med inngående bransjekunnskap. Med mer enn 40 000 store og små virksomheter som kunder har vi opparbeidet en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv.

Hver dag går vi på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en samarbeidspartner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag.

Vi jobber tett på kundene og hverandre, og er genuint opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø. Vi støtter medarbeidernes personlige utvikling, og gjør det mulig for alle medarbeidere å realisere gode ideer og initiativer.

Fordeler hos oss

PC og utstyr
Du får tilgang til pc, egen pult i vårt hyggelige kontor
Faglig veileder
Du vil få både fadder og faglig veiledning av en av våre advokater innen fagfeltet du skriver
Stipend
Vi tilbyr stipend til skriveplassen

BDO Advokater

Vi er i dag mer enn 100 medarbeidere fordelt på kontorer i Oslo, Trondheim, Stavanger, Hamar, Kristiansand, Bergen og Moss. 


I BDO får du tidlig ansvar - og muligheten til å påvirke, lære og utvikle deg. Du blir fulgt opp av erfarne medarbeidere, og tar del i et fellesskap preget av ekte engasjement og høy kompetanse.


Våre rådgivere og advokater har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift, selskapsrett, transaksjonsbistand, arbeidsrett og personvern. Hos oss får du jobbe med alt fra skattespørsmål, oppkjøp, fusjoner og fisjoner, til omorganiseringer og tvisteløsninger. 


Vi jobber tett på kundene våre, i alle deler av nærings- og samfunnslivet. Vi har klienter innenfor en rekke bransjer og jobber ofte i tverrfaglige team med kollegaer innen revisjon, rådgivning og regnskap. BDO er tilgjengelig i mer enn 162 land, som gjør at vi kan hente inn nødvendige internasjonale perspektiver.


Vi er en del av BDO, som er et av landets største rådgivnings- og revisjonsselskap med over 1800 ansatte og 74 kontorer over hele landet. BDO er ledende innen regnskap, revisjon, rådgivning og advokattjenester i Norge og internasjonalt er vi  til stede i 162 land med over 67 000 ansatte. 


Uansett hvilke drømmer og planer du har for karrieren din, får du erfaringer som bringer deg et langt skritt videre hos oss.


Les mer om BDO Advokater her