Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv
Oslo, Norge

Trainee Oslo | BDO Advokater 2023/24

Vil du bli en del av et fellesskap som er preget av ekte engasjement og høy kompetanse?
Søk snarest
10.02.2023

Som trainee i BDO Advokater får du jobbe på tvers av advokatfirmaets avdelinger og får et godt innblikk i vår hverdag. Du får en fadder som vil være ansvarlig for deg gjennom oppholdet og som sammen med en tranieeansvarlig advokat gir deg tett oppfølging. Hos oss har vi kun én trainee av gangen, slik sørger vi for at du raskt bli inkludert i både det faglige og sosiale miljøet på kontoret.


Vi er opptatt av at våre traineer skal få varierte oppgaver, som kan bestå i alt fra utredninger, notater og skriving av selskapsdokumenter til deltakelse i interne og eksterne møter og tverrfaglige prosjekter.


Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg et godt innblikk i hvordan det er å jobbe som spesialist og advokat tilknyttet et stort konsulenthus. Gjennom tett oppfølging, konstruktive tilbakemeldinger underveis og ved praksisoppholdets slutt tror vi at du vil sitte igjen med et stort utbytte av et traineeopphold hos oss. Gjennom sluttsamtalen får du konkrete tilbakemeldinger både muntlig og skriftlig fra de advokatene du har jobbet tettest med.


Traineeperioden er som regel 4-6 uker og lønnes per time. Du får egen plass, tilgang til PC under oppholdet og blir for øvrig en del av vårt kontor på lik linje med faste ansatte.


Både traineeordningen og skriveplassene er viktige rekrutteringsarenaer for BDO Advokater og gir både deg og oss en unik mulighet til å bli godt kjent.


Vi søker deg som:

  • Har fullført 3. året (går 4. eller 5. året på jussen)
  • Har interesse for skatt, avgift og/eller selskapsrett
  • Er engasjert og nysgjerrig på BDO Advokater


Høres dette interessant ut?

Da håper vi at du sender inn en søknad via vårt søknadsskjema. Last opp din CV, søknadsbrev og andre relevante attester i PDF. Benytt søknadsbrevet til å beskrive din motivasjon for stillingen og hva du ønsker å bidra med.

 

Søknadsfrist: fredag 10. februar 2022

 

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med kontorer over hele Norge. Vi har et bredt og sterkt fagmiljø, med inngående bransjekunnskap. Med mer enn 40 000 store og små virksomheter som kunder har vi opparbeidet en unik forståelse for norsk nærings- og samfunnsliv.

Hver dag går vi på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en samarbeidspartner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag.

Vi jobber tett på kundene og hverandre, og er genuint opptatt av å skape et godt arbeidsmiljø. Vi støtter medarbeidernes personlige utvikling, og gjør det mulig for alle medarbeidere å realisere gode ideer og initiativer.

BDO Advokater

Vi er i dag mer enn 100 medarbeidere fordelt på kontorer i Oslo, Trondheim, Stavanger, Hamar, Kristiansand, Bergen og Moss. 


I BDO får du tidlig ansvar - og muligheten til å påvirke, lære og utvikle deg. Du blir fulgt opp av erfarne medarbeidere, og tar del i et fellesskap preget av ekte engasjement og høy kompetanse.


Våre rådgivere og advokater har lang erfaring med nasjonal og internasjonal skatterett, merverdiavgift, selskapsrett, transaksjonsbistand, arbeidsrett og personvern. Hos oss får du jobbe med alt fra skattespørsmål, oppkjøp, fusjoner og fisjoner, til omorganiseringer og tvisteløsninger. 


Vi jobber tett på kundene våre, i alle deler av nærings- og samfunnslivet. Vi har klienter innenfor en rekke bransjer og jobber ofte i tverrfaglige team med kollegaer innen revisjon, rådgivning og regnskap. BDO er tilgjengelig i mer enn 162 land, som gjør at vi kan hente inn nødvendige internasjonale perspektiver.


Vi er en del av BDO, som er et av landets største rådgivnings- og revisjonsselskap med over 1800 ansatte og 74 kontorer over hele landet. BDO er ledende innen regnskap, revisjon, rådgivning og advokattjenester i Norge og internasjonalt er vi  til stede i 162 land med over 67 000 ansatte. 


Uansett hvilke drømmer og planer du har for karrieren din, får du erfaringer som bringer deg et langt skritt videre hos oss.


Les mer om BDO Advokater her