Kyrksæterøra, Norway

Systemingeniør

Vil du jobbe med spennende prosjekter?
Søk snarest

Ønsker du en stilling som systemingeniør hvor du virkelig får utfordret kunnskapene dine og utviklet deg selv i spennende prosjekter? Bli med oss å utvikle grensesprengende og innovative automasjonsløsninger til våre kunder.


Belsvik Elektro AS er i vekst og har nå behov for en ny systemingeniør som kan være med på laget for å hjelpe oss på veien videre. Vi har spennende og varierte oppdrag innen akvakultur, industri og næring. Du vil være en del av et tverrfaglig miljø som jobber sammen for å levere fremtidsrettede løsninger av høy kvalitet. Vi har en hyggelig og uformell kultur her i Belsvik. Med det ligger det godt til rette for å kunne utvikle seg både faglig og personlig i vår bedrift.



Ansvarsområder og arbeidsoppgaver

  • Prosjektering og prosjektledelse i små og store prosjekter innen akvakultur, industri og næring
  • Utvikling av automasjonsløsninger
  • Tilbudsregning og oppfølging
  • Tverrfaglig samarbeid elkraft/automatisering
  • Rapportering til ledelse
  • Prosjektøkonomi



Ønskede kvalifikasjoner

  • Bachelor eller master innen automatisering/kybernetikk
  • Relevant fagbrev er å regne som en fordel
  • God erfaring innenfor faget
  • Erfaring innen prosjektledelse er en stor fordel, men ikke et krav
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk, skriftlig og muntlig



Personlige egenskaper vi verdsetter

  • Løsningsorientert og glad i en utfordring
  • Systematisk og målrettet
  • Strukturert
  • Godt faglig engasjement
  • Gode leder- og samarbeidsevner

 

Virker det interessant?

Har du spørsmål må du gjerne ringe Oddgeir på tlf. 99 50 53 06 for en uforpliktende prat 😊

Vi tilbyr

Stor takhøyde
Vi oppfordrer til åpen kommunikasjon og nye ideer. Hos oss er det stor takhøyde, og vi verdsetter meninger og forslag fra alle ansatte. Dette bidrar til en innovativ og fremtidsrettet arbeidskultur hvor alle kan bidra til selskapets suksess.
Solid konsern
Å være en del av Konstel-konsernet gir deg sikkerhet og stabilitet. Med en solid økonomisk grunnmur og en velkjent merkevare i ryggen, kan du være trygg på at du jobber i et pålitelig og respektert selskap.
Bil- og telefonordning
For å gjøre hverdagen enklere, tilbyr vi attraktive bil- og telefonordninger. Dette er en del av våre fordeler som sikrer at du har de nødvendige verktøyene for å utføre jobben din effektivt.
Fine sosiale arrangementer og «team building»
Vi legger stor vekt på å styrke fellesskapet gjennom sosiale arrangementer og team-building aktiviteter. Disse gir deg sjansen til å knytte sterke bånd med kollegaer og bygge et solid nettverk innenfor selskapet.
Fleksibel arbeidstid og mulighet for hjemmekontor
Vi forstår viktigheten av balanse mellom jobb og fritid. Derfor tilbyr vi fleksible arbeidstider og muligheten til å jobbe hjemmefra.
Gode pensjons- og forsikringsordninger
Vi sørger for din fremtidige økonomiske sikkerhet med omfattende pensjonsordninger og forsikringspakker. Du kan føle deg trygg på at både du og dine nærmeste er godt ivaretatt.
Konkurransedyktig lønn
Vi verdsetter våre ansatte og tilbyr en lønn som reflekterer din erfaring, ferdigheter og innsats. Vår konkurransedyktige lønnspolitikk sikrer at du får rettferdig kompensasjon for arbeidet du gjør.
Spennende og varierte oppgaver
Arbeidshverdagen hos oss er alt annet enn ensformig. Du vil få muligheten til å jobbe med en rekke utfordrende og interessante prosjekter som holder deg engasjert og motivert.
Muligheter for faglig og personlig utvikling
Vi investerer i våre ansatte ved å tilby omfattende opplæring og utviklingsprogrammer. Du får muligheten til å utvide dine ferdigheter og kunnskaper, og vi støtter din karrierevekst gjennom kontinuerlig læring og profesjonell utvikling.

Belsvik Elektro

Faglig sterke, engasjerte og lokale

Med lang fartstid i bransjen, og over 40 ansatte har vi opparbeidet oss spisskompetanse til å håndtere oppdrag av ulik karakter og størrelse – fra elektroinstallasjoner og automasjon i komplekse bygg og produksjonsbedrifter til mindre serviceoppdrag og private installasjoner i Heim kommune, langs kysten og trøndelagsfylkene.


Kvalitet og tillit

Vi setter kvalitet og tillit høyt. Derfor er vi opptatt av å forstå kundens behov, slik at vi kan foreslå løsninger og produkter av høy kvalitet som passer hver enkelt kundes ønske. God dialog, inspirasjon og tips til løsninger for trygge installasjoner bygger tillit, og kunden kan føle seg trygg på at arbeidet vi utfører gjøres skikkelig og forskriftsmessig.

Vi har høye kvalifikasjoner innen smarthusløsninger, automasjon, lås og sikkerhet, ENØK, solceller, store prosjekter og løpende service. Vår målgruppe er privatmarkedet, næringslivet og offentlig forvaltning.

Vårt slagord «Klart vi kan» har vært med siden oppstarten i 1993 og er fortsatt like gjeldene, både for våre kunder og våre ansatte.


Vi setter folka våre først

Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Det er menneskene i bedriften som er selskapets ansikt utad og som sier noe om hvem vi er. Derfor har vi de senere årene jobbet aktivt og målrettet med å bygge en god kultur, og vi er opptatt av mangfold og lærlinger.

Som ansatt hos oss vil du bli del av en gjeng dyktige, engasjerte og inkluderende kollegaer. Du vil oppleve yrkesstolthet og bli del av et godt team.


En del av Konstel

Belsvik Elektro er en del av Konstel. Konstel består av 31 elektroentreprenører av ulik størrelse og egenart, som til sammen utgjør vårt konsern. Konstel sentralt sørger for gode innkjøpsvilkår, digitale verktøy, deling av beste praksis, kompetanseutvikling og markedsføring slik at den lokale merkevaren står sterkere i sitt lokale marked.