Big Bite AS

Mat i farta for folk i farta!

Nøkkeltall

1997
Første Big Bite åpnet
73
Antall avdelinger
500
Antall medarbeidere

Fordeler hos oss

Personalrabatt
Hos alle konsept tilknyttet Bitastad.
Karrieremuligheter
Alle som jobber i et av Bitastad-familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i et- eller på tvers av konseptene.
Bedriftsavtale på treningssenter
Gjelder 3T-Treningssenter.

Ledige stillinger

FRONT.COMPANY_PROFILE.NO_JOBS

Om oss

Så bra at du vil vite mer om Big Bite. Vi ser alltid etter dyktige folk.


Om oss

Big Bite åpnet sin første avdeling i Trondheim i 1997 med en ambisjon om å lage rask og smakfull mat til folk i farta. I dag finnes Big Bite i hjertet av over 70 kjøpesenter og handlegater over hele Norge. Vi er en sterk nasjonal merkevare i vekst. Idéen er enkel, men supergod. Subs laget av ferske baguetter fra lokal baker, friske salater og lune wraps - servert innen sekunder med et smil på kjøpet. 


Bitastad – selskapet bak selskapet

Big Bite er en del av Bitastad AS - det råeste veksthus for serveringskonsepter. Bitastad kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura, Big Bite, Kompis, rengskapsbyrået AST og grossisten Matmegleren. Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss, og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.