no
no
en
USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Sandnes

Franchisetaker/Butikkeier

Vi søker en entusiastisk og motivert butikkeier til vår flotte avdeling på AMFI Vågen!
FRONT.POSITION.ASAP
24.10.2021

Blir du trigget av tanken på å kunne eie og drive din egen bedrift, og å kunne være leder for et fantastisk team? Som butikkeier i Big Bite vil du bli en del av en profesjonell organisasjon med fokus på å ivareta alle tilknyttet Big Bite-familien. Stillingen krever høy tilstedeværelse, og at man trår til både operasjonelt og administrativt – her får du ansvar for alt fra varebestillinger og rene gulv, til å jobbe med utvikling av medarbeidere. Som butikkeier vil du få alt tilrettelagt for å kunne drive din avdeling med suksess!


Det har nå åpnet seg en mulighet til å ta over vår flotte avdeling på AMFI Vågen!


Hvorfor skal du velge oss?

Big Bite har butikker med god beliggenhet og er et veletablert og lønnsomt konsept. Du vil få et stort handlingsrom i vårt innarbeidede konsept, og vi kan skilte med et fantastisk bra opplæringsprogram og en av landets rimeligste inngangsbilletter til å starte franchise. Avdelingen har en svært god beliggenhet på senteret, like ved inngang fra bussterminalen.


Hos oss får du også:

 • Regionale og nasjonale samlinger hvert år.
 • En rekke kurs for deg og dine medarbeidere, samt tilrettelegging for personlig utvikling.
 • Ferdigbygd butikk i henhold til konsept.
 • Ferdig butikkdatasystem med råvarekontroll.
 • Støtte og rådgivning til alt rundt driften; rutiner, regnskapsføring, økonomikontroll, markedsføring, administrasjon, ledelse, osv.


Er du den vi ser etter? Vi ser etter både erfarne ledere som ønsker å starte et nytt eventyr, men også unge personer som med glød og iver ønsker å starte noe eget. Ønskede kvalifikasjoner er:

 • Pågangsmot og stor arbeidskapasitet.
 • En lagkaptein med kremmerånd, som har evnen til å bygge entusiasme i teamet ditt.
 • Raus og tydelig - du unner kolleger suksess og deler erfaringer .
 • Gode muntlige- og skriftlige norskkunnskaper.


Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK og står sterkt hos oss. Vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse:

 • EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
 • LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
 • SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen
 • KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.


Ønsker du å lære mer om det å jobbe i Big Bite? Da anbefaler vi å høre podcasten Franchisepodden Norge der vår administrerende direktør Eigil Almenning blir intervjuet: https://open.spotify.com/episode/0mFeNzJvVhVpJPf3oI17Vn?si=ctuZnWJYRJmbibggH3oMTQ


For ytterligere informasjon ta gjerne kontakt med regional salgssjef i Big Bite Simon Reid tlf. 467 88 426 eller HR-konsulent i Bitastad AS Ramona Wenaas tlf. 469 40 678. Vi tar ditt personvern på alvor og ber deg derfor om å søke via CVideo, og ikke direkte til kontaktpersonene oppført i denne annonsen.

Big Bite AS

Så bra at du vil vite mer om Big Bite. Vi ser alltid etter dyktige folk.


Om oss

Big Bite åpnet sin første avdeling i Trondheim i 1997 med en ambisjon om å lage rask og smakfull mat til folk i farta. I dag finnes Big Bite i hjertet av over 70 kjøpesenter og handlegater over hele Norge. Vi er en sterk nasjonal merkevare i vekst. Idéen er enkel, men supergod. Subs laget av ferske baguetter fra lokal baker, friske salater og lune wraps - servert innen sekunder med et smil på kjøpet. 


Bitastad – selskapet bak selskapet

Big Bite er en del av Bitastad AS - det råeste veksthus for serveringskonsepter. Bitastad kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura, Big Bite, Kompis, rengskapsbyrået AST og grossisten Matmegleren. Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss, og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.