no
no
en
USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Trondheim

Medarbeider på dagtid, men også kveldstid og helg ved behov

Vi søker en superhelt til vårt utsalg på Big Bite Trondheim Torg!
FRONT.POSITION.ASAP
21.11.2021

Vi søker en superhelt til vårt team på Big Bite Trondheim Torg!


Vi søker deg som kan jobbe på dagtid, men også på kveldstid og helg ved behov.


Vi trenger en sprek medarbeider med glimt i øyet. Vi er på jakt etter deg som er sulten på å skape gode resultater sammen med resten av teamet. Som medarbeider i Big Bite forstår du på det er kundeopplevelsen som avgjør om vi lykkes eller ikke. Hennes i Big Bite har vi gode arbeidsforhold, et ungt og sporty miljø og gode utviklingsmuligheter i kjede med store ambisjoner.En ekte Big Bite'r trives på scenen, takler høyt tempo, er ener på service og har alltid et smil på lur.


Høres dette ut som en beskrivelse av deg? Send oss en søknad og cv.


For ytterlig informasjon ta kontakt med Alexandra Sitnikova på tlf 45021905

Big Bite AS

Så bra at du vil vite mer om Big Bite. Vi ser alltid etter dyktige folk.


Om oss

Big Bite åpnet sin første avdeling i Trondheim i 1997 med en ambisjon om å lage rask og smakfull mat til folk i farta. I dag finnes Big Bite i hjertet av over 70 kjøpesenter og handlegater over hele Norge. Vi er en sterk nasjonal merkevare i vekst. Idéen er enkel, men supergod. Subs laget av ferske baguetter fra lokal baker, friske salater og lune wraps - servert innen sekunder med et smil på kjøpet. 


Bitastad – selskapet bak selskapet

Big Bite er en del av Bitastad AS - det råeste veksthus for serveringskonsepter. Bitastad kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura, Big Bite, Kompis, rengskapsbyrået AST og grossisten Matmegleren. Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss, og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.