Franchisetaker/Butikkeier

Vi søker en entusiastisk og motivert butikkeier til vår flotte avdeling på Trondheim Sentralstasjon!

Blir du trigget av tanken på å kunne eie og drive din egen bedrift, og å kunne være leder for et fantastisk team? Som butikkeier i Big Bite vil du bli en del av en profesjonell organisasjon med fokus på å ivareta alle tilknyttet Big Bite-familien. Stillingen krever høy tilstedeværelse, og at man trår til både operasjonelt og administrativt – her får du ansvar for alt fra varebestillinger og rene gulv, til å jobbe med utvikling av medarbeidere. Som butikkeier vil du få alt tilrettelagt for å kunne drive din avdeling med suksess!


Det har nå åpnet seg en sjelden mulighet til å ta over vår flotte avdeling på Trondheim S med fantastisk beliggenhet inne på stasjonsområdet!


Hvorfor skal du velge oss?

Big Bite har butikker med god beliggenhet og er et veletablert og lønnsomt konsept. Du vil få et stort handlingsrom i vårt innarbeidede konsept, og vi kan skilte med et fantastisk bra opplæringsprogram og en av landets rimeligste inngangsbilletter til å starte franchise. Dette er en lønnsom avdeling med noe redusert aktivitet nå under koronatiltakene. Dagens driver går videre til nye utfordringer internt i konsernet. 


Hos oss får du også:

 • Regionale og nasjonale samlinger hvert år.
 • En rekke kurs for deg og dine medarbeidere, samt tilrettelegging for personlig utvikling.
 • Ferdigbygd butikk i henhold til konsept.
 • Ferdig butikkdatasystem med råvarekontroll.
 • Støtte og rådgivning til alt rundt driften; rutiner, regnskapsføring, økonomikontroll, markedsføring, administrasjon, ledelse, osv.


Er du den vi ser etter? Vi ser etter både erfarne ledere som ønsker å starte et nytt eventyr, men også unge personer som med glød og iver ønsker å starte noe eget. Ønskede kvalifikasjoner er:

 • Pågangsmot og stor arbeidskapasitet.
 • En lagkaptein med kremmerånd, som har evnen til å bygge entusiasme i teamet ditt.
 • Raus og tydelig - du unner kolleger suksess og deler erfaringer .
 • Gode muntlige- og skriftlige norskkunnskaper.


Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK og står sterkt hos oss. Vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse:

 • EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
 • LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
 • SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen
 • KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.


Ønsker du å lære mer om det å jobbe i Big Bite? Da anbefaler vi å høre podcasten Franchisepodden Norge der vår administrerende direktør Eigil Almenning blir intervjuet: https://open.spotify.com/episode/0mFeNzJvVhVpJPf3oI17Vn?si=ctuZnWJYRJmbibggH3oMTQ


For ytterligere informasjon ta gjerne kontakt med kjedeleder i Big Bite Eigil Almenning tlf. 900 10 180 eller HR-konsulent i Bitastad AS Ramona Wenaas tlf. 469 40 678. Vi tar ditt personvern på alvor og ber deg derfor om å søke via CVideo, og ikke direkte til kontaktpersonene oppført i denne annonsen.