no
no
en
USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Mosjøen

Franchisetaker/butikkeier til nyåpning i Mosjøen

Vi søker en entusiastisk og motivert franchisetaker til vår nye butikk på Sjøsiden kjøpesenter
05.07.2021

Big Bite er et helnorsk konsept som drives av våre dyktige franchisetakere, og som eies av Bitastad AS. Vi er et fastfoodkonsept som tilbyr rask og rimelig mat i farta, med nysmurte subs som hovedprodukt. Siden første avdeling ble åpnet i 1997, har vi vokst til å bli mer enn 70 avdelinger spredt over hele landet. I årene fremover har vi ambisjoner om å vokse videre, slik at vi kan tilby mat i farta til folk flest!


Blir du trigget av tanken på å kunne eie og drive din egen bedrift, og å kunne være leder for et fantastisk team? Som butikkeier i Big Bite vil du bli en del av en profesjonell organisasjon med fokus på å ivareta alle tilknyttet Big Bite-familien. Stillingen krever høy tilstedeværelse, og at man trår til både operasjonelt og administrativt – her får du ansvar for alt fra varebestillinger og rene gulv, til å jobbe med utvikling av medarbeidere. Som butikkeier vil du få alt tilrettelagt for å kunne drive din avdeling med suksess!


Det har nå åpnet seg en mulighet for å drive vår helt nye avdeling på Sjøsiden kjøpesenter i Mosjøen.


Hvorfor skal du velge oss?

Big Bite har butikker med god beliggenhet og er et veletablert og lønnsomt konsept. Du vil få et stort handlingsrom i vårt innarbeidede konsept, og vi kan skilte med et fantastisk bra opplæringsprogram og en av landets rimeligste inngangsbilletter til å starte franchise. Dette er en lønnsom avdeling med noe redusert aktivitet nå under koronatiltakene. Dagens driver går videre til nye utfordringer internt i konsernet. 


Hos oss får du også:

 • Regionale og nasjonale samlinger hvert år.
 • En rekke kurs for deg og dine medarbeidere, samt tilrettelegging for personlig utvikling.
 • Ferdigbygd butikk i henhold til konsept.
 • Ferdig butikkdatasystem med råvarekontroll.
 • Støtte og rådgivning til alt rundt driften; rutiner, regnskapsføring, økonomikontroll, markedsføring, administrasjon, ledelse, osv.


Er du den vi ser etter? 

Vi ser etter både erfarne ledere som ønsker å starte et nytt eventyr, men også unge personer som med glød og iver ønsker å starte noe eget.


Ønskede kvalifikasjoner er:

 • Pågangsmot og stor arbeidskapasitet.
 • En lagkaptein med kremmerånd, som har evnen til å bygge entusiasme i teamet ditt.
 • Raus og tydelig - du unner kolleger suksess og deler erfaringer .
 • Gode muntlige- og skriftlige norskkunnskaper.


Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK og står sterkt hos oss. Vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse:

 • EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
 • LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
 • SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen
 • KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.


Ønsker du å lære mer om det å jobbe i Big Bite? Da anbefaler vi å høre podcasten Franchisepodden Norge der kjedeleder i Big Bite, Eigil Almenning blir intervjuet: https://open.spotify.com/episode/0mFeNzJvVhVpJPf3oI17Vn?si=ctuZnWJYRJmbibggH3oMTQ


For ytterligere informasjon ta gjerne kontakt med HR-konsulent i Bitastad AS Pia Almaas tlf. 924 15 268 eller Driftssjef Henrik Horni tlf: 979 73 377.

Vi tar ditt personvern på alvor og vi ber deg derfor om å sende inn din søknad via lenken som fører deg til CVideo sitt rekrutteringssystem. På den måten kan vi ivareta dine opplysninger på en trygg og sikker måte.  

Big Bite AS

Så bra at du vil vite mer om Big Bite. Vi ser alltid etter dyktige folk.


Om oss

Big Bite åpnet sin første avdeling i Trondheim i 1997 med en ambisjon om å lage rask og smakfull mat til folk i farta. I dag finnes Big Bite i hjertet av over 70 kjøpesenter og handlegater over hele Norge. Vi er en sterk nasjonal merkevare i vekst. Idéen er enkel, men supergod. Subs laget av ferske baguetter fra lokal baker, friske salater og lune wraps - servert innen sekunder med et smil på kjøpet. 


Bitastad – selskapet bak selskapet

Big Bite er en del av Bitastad AS - det råeste veksthus for serveringskonsepter. Bitastad kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura, Big Bite, Kompis, rengskapsbyrået AST og grossisten Matmegleren. Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss, og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.