no
no
en
USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Tønsberg

Daglig leder til vår flotte butikk i Tønsberg

Vi søker en entusiastisk og motivert daglig leder til vår flotte avdeling i Tønsberg
FRONT.POSITION.EXPIRED_JOB

Big Bite er et helnorsk konsept som drives av våre dyktige franchisetakere, og som eies av Bitastad AS. Vi er et fastfoodkonsept som tilbyr rask og rimelig mat i farta, med nysmurte subs som hovedprodukt. Siden første avdeling ble åpnet i 1997, har vi vokst til å bli mer enn 70 avdelinger spredt over hele landet. I årene fremover har vi ambisjoner om å vokse videre, slik at vi kan tilby mat i farta til folk flest!


Vil du vite hvordan det er å drive din egen butikk? Nå har du mulighet til å prøve deg, gjennom et vikariat på 12 mnd i Tønsberg.


Elsker du å jobbe tett med andre, og motiveres du av å skape resultater i team?

I Big Bite er vi like opptatt av menneskene på begge sidene av disken, og vi definerer oss selv som Superhelter for sultne folk i farta!


Som Daglig leder er du både vår, dine kollegers og våre kunders superhelt. Du vil ha ansvaret for alt fra rene gulv og varebestillinger, til å motivere teamet ditt og jobbe med utvikling av medarbeidere. Du vil få grundig opplæring fra en av våre etablerte franchisetakere før du starter. Underveis vil du også jobbe tett med din regionale salgssjef, som er din tilrettelegger for suksess!


I fellesskap jobber vi for gode kundeopplevelser, likeså viktig er det at vi tar vare på hverandre i Big Bite-familien. Derfor er det både regionale og nasjonale samlinger hvert år. Kompetanseutvikling er sentralt for oss, og som en av våre superhelter vil du tilbys en rekke kurs for deg og dine medarbeidere.


Er du den vi ser etter?

Vi ser etter deg som har vært leder som ønsker å starte et nytt eventyr, eller deg som er ung med glød og iver ønsker å starte noe eget og bygge kunnskap innen ledelse, markedsføring, økonomi og salg


Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK og står sterkt hos oss. Vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse:

 • EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
 • LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
 • SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
 • KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag. 


Hvorfor skal du velge oss?

Du kan starte din lederkarriere å bygge erfaring gjennom oss. Big Bite har butikker med god beliggenhet og er et veletablert og lønnsomt konsept. Du får sett hvordan man driver en egen bedrift og lære hvordan man kan lede et team og hvordan oppnå resultater gjennom godt lederskap og engasjement. I Big Bite er vi sammensveiset og hjelper hverandre i hverdagen på tvers av utsalgssted. Erfarne franchisetakerne bistår med opplæring i startfasen og du får daglig støtte fra regionleder og hovedkontor. I ryggen har vi også Bitastad AS – det råeste veksthuset for serveringskonsepter. Totalt har vi et omfattende støtteapparat for å sikre at du skal lykkes!


Hos får du også:

 • Ferdig butikk i henhold til konsept
 • Grundig opplæring og daglig driftsstøtte etter behov
 • Riksdekkende markedsføring og annonsering
 • Ferdig butikkdatasystem med råvarekontroll
 • Ferdig IK mat system
 • Støtte og rådgivning til alt rundt driften; rutiner, regnskapsførsel, økonomikontroll, markedsføring, administrasjon, ledelse, osv.
 • En profesjonell organisasjon med fokus på å ivareta alle tilknyttet Big Bite-familien
 • Tilrettelegging for personlig utvikling; mulighet til å utvikle deg som leder og medarbeider


Blir du trigget av dette håper vi å høre fra deg!


Vi behandler søkere løpende, så ikke nøl med å sene inn en søknad. For ytterligere informasjon ta gjerne kontakt med HR-konsulent i Bitastad AS Pia Almaas tlf. 924 15 268 eller regional salgssjef i Big Bite Simon Reid tlf. 467 88 426


Vi tar ditt personvern på alvor og vi ber deg derfor om å sende inn din søknad via lenken som fører deg til CVideo sitt rekrutteringssystem. På den måten kan vi ivareta dine opplysninger på en trygg og sikker måte.  

Big Bite AS

Så bra at du vil vite mer om Big Bite. Vi ser alltid etter dyktige folk.


Om oss

Big Bite åpnet sin første avdeling i Trondheim i 1997 med en ambisjon om å lage rask og smakfull mat til folk i farta. I dag finnes Big Bite i hjertet av over 70 kjøpesenter og handlegater over hele Norge. Vi er en sterk nasjonal merkevare i vekst. Idéen er enkel, men supergod. Subs laget av ferske baguetter fra lokal baker, friske salater og lune wraps - servert innen sekunder med et smil på kjøpet. 


Bitastad – selskapet bak selskapet

Big Bite er en del av Bitastad AS - det råeste veksthus for serveringskonsepter. Bitastad kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura, Big Bite, Kompis, rengskapsbyrået AST og grossisten Matmegleren. Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss, og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.