no
no
en
USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Sortland

Tilkallingsvakt

Vi søker nye superhelter til vårt team på Big Bite Sortland
FRONT.POSITION.ASAP
30.11.2021

Vi søker deg som kan jobbe på kveld, helg og i ferier!


Ord som beskriver medarbeidere i Big Bite:

Ansvarlig – jeg tar ansvar og gjør det som må gjøres uten å bli bedt om det

Lojal – jeg følger konseptet hver dag – Big Bite det er meg!

Lagspiller – vi spiller hverandre gode og unner hverandre suksess

Engasjert – jeg er gjesten superhelt «jeg gjør dagen deres»!


En ekte Bigbiter trives på scenen, takler høyt tempo, er en ener på service og har alltid et smil på lur. Høres dette ut som en beskrivelse av deg? Send oss en kort søknad og CV, så tar vi en prat. 

Big Bite AS

Så bra at du vil vite mer om Big Bite. Vi ser alltid etter dyktige folk.


Om oss

Big Bite åpnet sin første avdeling i Trondheim i 1997 med en ambisjon om å lage rask og smakfull mat til folk i farta. I dag finnes Big Bite i hjertet av over 70 kjøpesenter og handlegater over hele Norge. Vi er en sterk nasjonal merkevare i vekst. Idéen er enkel, men supergod. Subs laget av ferske baguetter fra lokal baker, friske salater og lune wraps - servert innen sekunder med et smil på kjøpet. 


Bitastad – selskapet bak selskapet

Big Bite er en del av Bitastad AS - det råeste veksthus for serveringskonsepter. Bitastad kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura, Big Bite, Kompis, rengskapsbyrået AST og grossisten Matmegleren. Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss, og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.