Åpen søknad som medarbeider, Sørlandet

Åpen søknad som medarbeider, Sørlandet
FRONT.POSITION.ONGOING

Big Bite er i vekst og vi er stadig på jakt etter dyktige franchisetakere som ønsker å drive sin egen butikk med god støtte fra et veletablert, norsk konsept. Hos oss er mulighetene mange, og vi har avdelinger over hele vårt langstrakte land. I Big Bite er vi superhelter for sultne folk i farta, og kjenner du at det bor en superhelt i deg så vil vi gjerne høre fra deg.


Våre verdier ELSK står sterkt hos oss, og vi ser derfor etter kandidater som gjenspeiler disse:

  • EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
  • LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
  • SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
  • KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag. 


Lurer du på noe eller ønsker å sende en åpen søknad, kontakt avdelingen du vil søke hos direkte.

Fordeler hos oss

Personalrabatt
Hos alle konsept tilknyttet Bitastad
Karrieremuligheter
Alle som jobber i Bitastadfamilien har store muligheter til å gjøre karriere internt
Bedriftsavtale på treningssenter
Gjelder 3T, SATS & Impulse

Big Bite AS

Så bra at du vil vite mer om Big Bite. Vi ser alltid etter dyktige folk.


Om oss

Big Bite åpnet sin første avdeling i Trondheim i 1997 med en ambisjon om å lage rask og smakfull mat til folk i farta. I dag finnes Big Bite i hjertet av over 70 kjøpesenter og handlegater over hele Norge. Vi er en sterk nasjonal merkevare i vekst. Idéen er enkel, men supergod. Subs laget av ferske baguetter fra lokal baker, friske salater og lune wraps - servert innen sekunder med et smil på kjøpet. 


Bitastad – selskapet bak selskapet

Big Bite er en del av Bitastad AS - det råeste veksthus for serveringskonsepter. Bitastad kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura, Big Bite, Kompis, rengskapsbyrået AST og grossisten Matmegleren. Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss, og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.