USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Åsane

Medarbeider til vår flotte butikk på Horisont

Motivert medarbeider søkes til 50% stilling ved Horisont
FRONT.POSITION.ASAP
09.09.2022

Big Bite er et helnorsk konsept som driver av vår dyktige franchisetakere, og som eies av Bitastad AS. Vi er et fastfoodkonsept som tilbyr rask og rimelig mat i farta, med nysmurte subs som hovedprodukt. Siden første avdeling ble åpnet i 1997, har vi vokst til å bli mer enn 70 år over hele landet. Jeg har alle ambisjoner om å vokse videre, slik på vi kan tilby mat i farta til folk flest!


Det har nå åpnet seg en mulighet for arbeidet på vår flotte avdeling på Horisont


Vi ser etter deg som kan jobbe jobbe dagtid, noe kveld/helg 50% stilling!


Elsker du å jobbe tett med andre, og motivres du av å skape resultater i laget? I Big Bite er vi like opptatt av menneskene på bønn siden av disken, og vi definerer oss selv som Likerer for de fleste i farta!


Våre verdier i ordet ELSK og står sterkt hos oss. Vi ser etter kandidater som gjenspeiler disse:

  • E IERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri, aldri kull.
  • L IDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
  • S AMSPILL - Vi spiller, unner andre suksess og veterinær på vi alltid presterer sterkest sammen.
  • K REMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet på gode resultater kommer av å skape og skape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.


Hvorfor skal du velge oss?

Big Bite har en gud og et veletablert og lønnsomt konsept. Vi tilbyr grundig opplæring og en sosial og trivelig arbeidsplass med hyggelige kolleger. Jeg har en jobb vi for gode kundeopplevelser, liker å være viktig er det på vi tar vare på hverandre i Big Bite-familien.


Bli du trigget av dette håper vi å høre fra deg!


For å ta kontakt med franchisetaker Chanett Louise A. Mørner. Tlf: 93219254


Vi tar ditt personvern på alvor og vi ber deg derfor om å sende inn din søknad via lenken som fører deg til CVideo sitt rekrutteringssystem. På den måten kan vi ivareta dine opplysninger på en trygg og sikker sikker sikker sikker.

Big Bite AS

Så bra at du vil vite mer om Big Bite. Vi ser alltid etter dyktige folk.


Om oss

Big Bite åpnet sin første avdeling i Trondheim i 1997 med en ambisjon om å lage rask og smakfull mat til folk i farta. I dag finnes Big Bite i hjertet av over 70 kjøpesenter og handlegater over hele Norge. Vi er en sterk nasjonal merkevare i vekst. Idéen er enkel, men supergod. Subs laget av ferske baguetter fra lokal baker, friske salater og lune wraps - servert innen sekunder med et smil på kjøpet. 


Bitastad – selskapet bak selskapet

Big Bite er en del av Bitastad AS - det råeste veksthus for serveringskonsepter. Bitastad kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura, Big Bite, Kompis, rengskapsbyrået AST og grossisten Matmegleren. Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss, og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.