USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Ullevål, Oslo, Norge

Butikkeier/Franchisetaker | Ullevål

Er du Ullevåls nye butikkeier?
30.08.2022

Big Bite er et helnorsk konsept som drives av våre dyktige franchisetakere, og som eies av Bitastad AS. Vi er et fastfoodkonsept som tilbyr rask og rimelig mat i farta, med nysmurte subs som hovedprodukt. Siden første avdeling ble åpnet i 1997, har vi vokst til å bli mer enn 70 avdelinger spredt over hele landet. I årene fremover har vi ambisjoner om å vokse videre, slik at vi kan tilby mat i farta til folk flest!


Har du lyst til å eie din egen Big Bite butikk? Det er faktisk mulig!

 

Som franchisetaker vil du eie din egen butikk. Du får ansvaret for alt fra rene gulv og varebestillinger, og jobber for å motivere, utvikle og lede teamet ditt til å bli de beste selgerne i landet.

Vi i Big Bite tar vare på hverandre og vi skal sørge for at DU som butikkeier skal lykkes med din butikk. Vi skal sammen ha det gøy og du vil utvikle deg som menneske og som leder i denne rollen.

 

Vi er på utkikk etter riktig person som gjenspeiler våre verdier, er du vår nye kollega?

 • EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
 • LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
 • SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
 • KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag. 

 

Hvorfor skal du velge oss?

Fordi vi i Big Bite har det gøy på jobb og vi ønsker å skape en vinnerkultur. Du vil få grundig opplæring fra en av våre etablerte franchisetakere før du starter. Du vil jobbe med din regionale salgssjef, som er din tilrettelegger for DIN suksess!

 

Hos får du også:

 • Ferdigbygd butikk i henhold til konsept
 • Grundig opplæring og daglig driftsstøtte etter behov
 • Riksdekkende markedsføring og annonsering
 • Ferdig butikkdatasystem med råvarekontroll
 • Ferdig IK mat system
 • Støtte og rådgivning til alt rundt driften; rutiner, regnskapsførsel, økonomikontroll, markedsføring, administrasjon, ledelse, osv.
 • En profesjonell organisasjon med fokus på å ivareta alle tilknyttet Big Bite-familien
 • Tilrettelegging for personlig utvikling; mulighet til å utvikle deg som leder og medarbeider


Blir du trigget av dette håper vi å høre fra deg!


For ytterligere informasjon ta gjerne kontakt med Regional salgssjef i Big Bite Simon Reid på tlf. 467 88 426.


Vi tar ditt personvern på alvor og vi ber deg derfor om å sende inn din søknad via lenken som fører deg til CVideo sitt rekrutteringssystem. På den måten kan vi ivareta dine opplysninger på en trygg og sikker måte.  

Fordeler hos oss

Personalrabatt
Hos alle konsept tilknyttet Bitastad
Karrieremuligheter
Alle som jobber i Bitastadfamilien har store muligheter til å gjøre karriere internt
Bedriftsrabatt på trening
Gjelder p.t. 3T, SATS & Impulse
Årlige samlinger
For bygging av kultur og kompetanse!

Big Bite AS

Så bra at du vil vite mer om Big Bite. Vi ser alltid etter dyktige folk.


Om oss

Big Bite åpnet sin første avdeling i Trondheim i 1997 med en ambisjon om å lage rask og smakfull mat til folk i farta. I dag finnes Big Bite i hjertet av over 70 kjøpesenter og handlegater over hele Norge. Vi er en sterk nasjonal merkevare i vekst. Idéen er enkel, men supergod. Subs laget av ferske baguetter fra lokal baker, friske salater og lune wraps - servert innen sekunder med et smil på kjøpet. 


Bitastad – selskapet bak selskapet

Big Bite er en del av Bitastad AS - det råeste veksthus for serveringskonsepter. Bitastad kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura, Big Bite, Kompis, rengskapsbyrået AST og grossisten Matmegleren. Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss, og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.