Kristians
Kristiansund, Norge

Big Bite Storkaia søker avdelingsleder og superhelt-ansvarlig 🐱‍🏍

Driv din egen Big Bite-restaurant og bygg et team av superhelter!
FRONT.POSITION.ASAP
05.12.2022

Drømmer du om å starte og drive noe eget? Om å bygge et team som jobber mot det samme?

Ikke alle helter har kappe, noen har caps med logo på - og vi er nå på jakt etter den rette personen til å være deres leder ved Big Bite Storkaia.


Som avdelingsleder her, vil din viktigste jobb bli å dyrke og heie frem andre superhelter, nemlig teamet ditt - de som går på jobb for å servere sultne folk i farta. De som ikke bare temmer sult og slukker tørst, men også sprer hverdagsglede.

Her får du et stort handlingsrom og mye boltreplass - i trygge, etablerte rammer. Som avdelingsleder kommer du til et bord som er langt på vei dekket. Spillereglene er definerte, og konseptet er både innarbeidet og lønnsomt. Og Big Bite-skolen, som har lært opp utallige superhelter i over 25 år, står nå klar for å innrullere nye studenter: deg og dine ansatte.


I Big Bite drives vi av våre verdier:

 • Eierskap: Du jobber selvstendig, søker løsninger og er opptatt av å gjøre ting på riktig måte.
 • Lidenskap: Du er stolt av, og trives når du jobber med Big Bites konsepter.
 • Samspill: Du dyrker teamspiriten og spiller andre gode.
 • Kremmerånd: Du går helhjertet inn for å lyse opp dagen til menneskene både foran og bak kassen.


I tillegg kan du skilte med andre superkrefter, som at du...

 • leder vei. Enten du er en erfaren leder, eller ny i gamet - er du bevisst rollen din og går foran som et godt eksempel.
 • har både røntgensyn og ørneblikk. Du ser både detaljer og det store bildet, som at gulvene er rene og lageret ryddig - og at de ansatte trives og utvikler seg.
 • er eventyrlysten. Du er ikke redd for å ta fatt på oppgaver du aldri har gjort før.
 • er modig og har pågangsmot. Du vet at det å drive sin egen bedrift ikke er en enkel oppgave, og er innstilt på å gi jernet.
 • heier frem laget ditt. Du er en entusiastisk leder som backer opp kollegene dine med stort og smått for å få dem til å skinne.
 • holder blikket fokusert på målet. Du er resultatorientert og gleder deg til å stå opp om morgenen for å se til at de nødvendige oppgavene blir gjort.


Veteran eller ungt heltetalent?

I rollen som avdelingsleder veier rett mental innstilling vel så tungt som en CV med lang ledererfaring. Og du vil fort se at Big Bite-systemet ikke holder kunnskapen innelåst. Tvert om, vi deler. Her bygger veteraner opp ferskinger på tvers av utsalgssteder, og du har regionleder og hovedkontor i ryggen for å hjelpe deg med å overvinne eventuelle hindringer. Alt for at du og ditt team av superhelter skal seire.


Noe av det du får:

 • En ferdigbygd butikk i tråd med konseptet
 • Grundig opplæring og daglig driftsstøtte etter behov
 • Landsdekkende markedsføring og annonsering
 • Ferdig butikkdatasystem med råvarekontroll
 • Ferdig IK mat-system
 • Støtte og rådgivning i alt som har med drift å gjøre, som rutiner, regnskapsførsel, økonomikontroll, markedsføring, administrasjon og ledelse
 • En profesjonell organisasjon som tar godt vare på alle medlemmer i Big Bite-familien
 • Tilrettelegging for personlig utvikling for både deg som leder og dine medarbeidere


Er du den vi søker?

Send oss CV og søknad - eller slå på tråden for å få vite mer. Regional salgssjef Stine Stavran kan nås på telefon 98 44 52 54, eller mail stine@bigbite.no. Vi gleder oss til å høre fra deg 🐱‍🏍

Big Bite AS

Så bra at du vil vite mer om Big Bite. Vi ser alltid etter dyktige folk.


Om oss

Big Bite åpnet sin første avdeling i Trondheim i 1997 med en ambisjon om å lage rask og smakfull mat til folk i farta. I dag finnes Big Bite i hjertet av over 70 kjøpesenter og handlegater over hele Norge. Vi er en sterk nasjonal merkevare i vekst. Idéen er enkel, men supergod. Subs laget av ferske baguetter fra lokal baker, friske salater og lune wraps - servert innen sekunder med et smil på kjøpet. 


Bitastad – selskapet bak selskapet

Big Bite er en del av Bitastad AS - det råeste veksthus for serveringskonsepter. Bitastad kjøper og utvikler selskaper innen mat og drikke, og eier per i dag Jordbærpikene, SOT bar & burger, Sabrura, Big Bite, Kompis, rengskapsbyrået AST og grossisten Matmegleren. Alle som jobber i en av Bitastad- familiens selskaper har store muligheter for å gjøre karriere i ett eller på tvers av konseptene. 


Er du klar?

Nå vil vi gjerne vite litt mer om deg. Se de ledige stillingene våre, lær mer om oss, og søk på en jobb du mener du er kvalifisert for. Vi ser fram til å høre fra deg.