Trainee

Søk traineeopphold hos oss!
FRONT.POSITION.ONGOING

Vår traineeordning gir et godt innblikk i arbeidsdagen som forretningsadvokat og Brækhus som organisasjon.

Som trainee hos Brækhus får du:

  • Interessante og varierte oppgaver
  • Lagarbeid med våre kompetente advokater
  • En engasjert fadder for hele traineeperioden
  • Oppfølging og tilbakemeldinger
  • Delta på faglige og sosiale arrangementer

Vi tar inn traineer for en periode på ca. 4 uker, traineeopptaket er i forbindelse med arbeidslivsdagene i februar hver år. Primært søker vi traineer som er i slutten av studiet, da de ofte blir rekruttert til videre arbeid som advokatfullmektiger.

Spørsmål kan rettes til administrasjonssjef Ingrid Lindholm

Brækhus Advokatfirma

Brækhus er et advokatfirma med kontorer like ved Rådhuset i Oslo. Våre ca. 60 advokater er spesialister innen en rekke fag- og bransjeområder. Vi bistår store og mellomstore virksomheter over hele landet, innenfor både offentlig og privat sektor. Våre oppdrag omfatter alt fra løpende daglig problemløsning til komplekse utfordringer som krever langsiktig strategisk planlegging. Brækhus en sterk internasjonal tilstedeværelse gjennom våre samarbeid med Meritas, Crowe Global og Andersen Global.


Hos oss får du arbeide med interessante og utfordrende oppgaver i et tverrfaglig kunnskapsmiljø med gode utviklingsmuligheter. Du får mulighet til å bygge spesialistkompetanse, bransjekunnskap og karriere, og du blir en del av et dynamisk firma preget av inkludering og samarbeid. Hos oss arbeider du i team med hyggelige, dedikerte og engasjerte kolleger. Du får også utstrakt kundekontakt og ansvar. Gjennom tett oppfølging hjelper vi deg å identifisere og videreutvikle dine styrker uansett hvor du befinner deg i karriereløpet.