USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Oslo

Er du vår nye advokat innen personvern og informasjonssikkerhet?

Advokat/senioradvokat
FRONT.POSITION.ASAP
01.06.2022

Hvis du ønsker å arbeide for ledende norske og internasjonale teknologibedrifter, og har erfaring og faglig tyngde innen teknologirett – primært personvern, informasjonssikkerhet og IT-kontrakter – er Brækhus stedet for deg. 

Brækhus’ avdeling for Teknologi, Industri og Handel består av advokater med en genuin interesse for teknologi. Vi er ikke bare jurister, vi er levende opptatt av spennet mellom ny teknologi, kunstig intelligens og samhandling mellom mennesker og normer. Denne interessen gir oss sulten til å lære og energien til å ta i det lille ekstra sammen med våre klienter. Og vi vil svært gjerne bli flere.

Vi arbeider med mange spennende klienter og prosjekter. Våre teknologiadvokater jobber med alt fra digitale transformasjonsprosjekter og utarbeidelse, vurdering og forhandling av kommersielle IT-kontrakter, til personvernkonsekvensvurderinger (DPIA), overføring av personopplysninger (TIA), regulatoriske krav til informasjonssikkerhet, sikkerhetstesting, personvernombud som tjeneste og en rekke andre former for juridiske tjenester i grenselandet mot informasjonssikkerhet.

Vi ser etter deg som trives med å jobbe i lag, men som også arbeider godt selvstendig. Samtidig leter vi etter deg som er interessert i å tenke juss som del av en større løsning for klienten, ser ting i en kommersiell helhet og som gjerne er den som kommer opp med ideen ingen har funnet før. Du er vant til å gi råd på engelsk, da en stor del av våre klienter er internasjonale. Og du har litt erfaring. 3-5 år holder, men er du den riktige typen bør du uansett sende oss en søknad - vi liker å snakke med talenter. 

Vi tilbyr:

• Et sterkt fagmiljø og meget gode utviklingsmuligheter

• Hyggelige, engasjerte og kompetente kolleger 

• Et svært godt sosialt og inkluderende miljø

• Fokus på spesialisering

• Konkurransedyktige betingelser

• Flotte lokaler midt i Oslo

• Spennende, fleksibel og variert arbeidshverdag

• En arbeidsgiver som tilrettelegger for en god balanse mellom arbeid og fritid


Vil du bli en av oss? Da ser vi frem til å motta din søknad. Søknader behandles fortløpende. 

Som arbeidsgiver, samfunnsaktør og tjenesteleverandør har Brækhus fokus på inkludering og mangfold. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke.  

Har du spørsmål, ta kontakt med avdelingsleder for Teknologi, Industri og Handel, Christian Bendiksen på e-post: bendiksen@braekhus.no eller tlf. 918 52 246.

Brækhus Advokatfirma

Brækhus er et advokatfirma med kontorer like ved Rådhuset i Oslo. Våre ca. 60 advokater er spesialister innen en rekke fag- og bransjeområder. Vi bistår store og mellomstore virksomheter over hele landet, innenfor både offentlig og privat sektor, med alt fra løpende daglig problemløsning til komplekse utfordringer som krever langsiktig strategisk planlegging. Vi har kunder over hele landet og en sterk internasjonal tilstedeværelse gjennom våre samarbeid med Meritas, Crowe Global og Andersen Global. I Brækhus er vi ambisiøse både i fag, utvikling og trivsel. En av våre viktigste verdier er at genuin trivsel på jobb gir tilsvarende kvalitet i arbeidet, og vi stiller dermed også høye krav til faglig nivå og kvalitet.