USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED

Vil du jobbe med familie- og arverett i et hyggelig og faglig sterkt miljø?

Advokat/advokatfullmektig
11.11.2022

Vi er i stadig utvikling og søker nå advokat med erfaring eller advokatfullmektig som har engasjement for familie- og arverett, og med ambisjoner om å bygge spesialistkompetanse. Ønsker du å arbeide i et av landets ledende fagmiljøer på dette fagfeltet? Da vil vi gjerne høre fra deg.


Vår avdeling for familierett og arv bistår privatpersoner og organisasjoner på et rettsområde som stadig blir mer sammensatt, blant annet som følge av nye familiemønstre og formuer i inn- og utland. En økende mengde juridiske problemstillinger gjør at vår avdeling har jevn oppdragsmengde familie- og arverett på tvers av landegrenser.


I vår avdeling jobber du side om side med erfarne advokater som har omfattende erfaring innen nasjonal og internasjonal familie- og arverett. Oppdragene spenner fra målrettet strukturering av formuer og arveplanlegging, gjennomføring av arveoppgjør til opprettelse av formuesavtaler, økonomisk oppgjør etter samlivsbrudd, foreldretvister og samværsrett. Du vil også samarbeide med advokater i andre avdelinger med annen spisskompetanse der oppdragene tilsier dette, spesielt innenfor skatterett og selskapsrett. Våre advokater fører jevnlig saker for alle rettsinstanser, også for Høyesterett. I tillegg er to av avdelingens advokater bostyrere for Oslo tingrett og påtar seg oppdrag innenfor offentlige skifteprosesser.


Hvem ser vi etter?

Vi ser etter en faglig sterk advokat/advokatfullmektig. Som advokat har du ca. 3-5 års arbeidserfaring, gjerne fra å forberede og prosedere saker for domstolene.  Du er en serviceinnstilt lagspiller som arbeider godt selvstendig og er opptatt av å levere høy kvalitet. Foruten faglig styrke, ser vi etter deg som har:

 • Genuin interesse for faglige problemstillinger innen familie- og arverett
 • Glede av å diskutere faglige problemstillinger med kolleger innen samme rettsområde


Videre ser vi etter deg som:        

 • Har gode samarbeidsevner
 • Har gode muntlig og skriftlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk
 • Har en profesjonell tilnærming til klienter
 • Har ønske om å bidra til markedsføring og formidling av de tjenester og produkter som Brækhus tilbyr
 • Evner å strukturere arbeidshverdagen
 • Trives med å jobbe i et pulserende arbeidsmiljø
 • Ønsker å være en del av et sosialt og hyggelig advokatmiljø sentralt i Oslo


Vi tilbyr:

 • Et sterkt fagmiljø og meget gode utviklingsmuligheter
 • Hyggelige, engasjerte og kompetente kolleger og et svært godt sosialt og inkluderende miljø
 • Fokus på spesialisering
 • Spennende, fleksibel og variert arbeidshverdag
 • En arbeidsgiver som tilrettelegger for en god balanse mellom arbeid og fritid
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Fine lokaler midt i Oslo


Har du spørsmål om stillingen eller til søknadsprosessen, ta kontakt med Jacob W. Lindegaard på e: lindegaard@braekhus.no eller t: 997 04 626.


Vil du bli en av del av Team Brækhus? Da ser vi frem til å motta din søknad. Søknader behandles fortløpende. 


Som arbeidsgiver, samfunnsaktør og tjenesteleverandør har Brækhus fokus på inkludering og mangfold. Vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke.

Brækhus Advokatfirma

Brækhus er et advokatfirma med kontorer like ved Rådhuset i Oslo. Våre ca. 60 advokater er spesialister innen en rekke fag- og bransjeområder. Vi bistår store og mellomstore virksomheter over hele landet, innenfor både offentlig og privat sektor. Våre oppdrag omfatter alt fra løpende daglig problemløsning til komplekse utfordringer som krever langsiktig strategisk planlegging. Brækhus en sterk internasjonal tilstedeværelse gjennom våre samarbeid med Meritas, Crowe Global og Andersen Global.

Hos oss får du arbeide med interessante og utfordrende oppgaver i et tverrfaglig kunnskapsmiljø med gode utviklingsmuligheter. Du får mulighet til å bygge spesialistkompetanse, bransjekunnskap og karriere, og du blir en del av et dynamisk firma preget av inkludering og samarbeid. Hos oss arbeider du i team med hyggelige, dedikerte og engasjerte kolleger. Du får også utstrakt kundekontakt og ansvar. Gjennom tett oppfølging hjelper vi deg å identifisere og videreutvikle dine styrker uansett hvor du befinner deg i karriereløpet.