USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED
Kristiansand

.NET Systemutvikler

IT avdelingen søker etter en systemutvikler som har lyst til å være med på å utvikle Brandsdal Groups egen e-handelsplattform.
FRONT.POSITION.ASAP
01.06.2021

IT avdelingen søker etter en systemutvikler som har lyst til å være med på å utvikle Brandsdal Groups egen e-handelsplattform. Vi er interessert i å høre fra deg uavhengig om du regner deg som FrontEnd-/BackEnd-/FullStackutvikler, eller om du er nyutdannet eller erfaren.

Avdelingen består av engasjerte og ansvarsfulle medarbeidere med lang og bred erfaring innenfor IT. Avdelingen har samarbeidspartnere over hele verden og det jobbes aktivt sammen med disse i hverdagen. Vi jobber tett sammen med våre kollegaer i andre avdelinger, og har «korte veier» mellom avdelingene. Brandsdal Group har som mål å bli en av Europas største aktører på e-handel og IT avdelingen en strategisk viktig avdeling som er aktivt med på å drive selskapet fremover med sine mange utviklingsprosjekter.

Arbeidsoppgaver

- Prosjekter for å videreutvikle e-handelsplattformen innenfor områder som for eksempel markedsføring, lager og logistikk, betalingsløsninger, finanssystemer, kundeservice, innkjøpsalgoritmer og lignende.

- Implementere nye forretningsprosesser og kontinuerlig forbedre disse

- Implementere smarte tekniske løsninger for å kunne håndtere stadig større vekst og volumer

- Jobbe med teknologier som C#.NET, Elastic Search, SQL Server, TypeScript, dataanalysering m.m.

Tekniske kvalifikasjoner

- Utdanning på høyere nivå eller tilsvarende relevant erfaring

- God kunnskap om C#.NET og Web

- Fordelaktig med erfaring innen webutvikling, logistikk eller med å designe skalerbare løsninger

Personlige egenskaper

- Du er en pådriver og liker utfordrende målsetninger

- Har en pragmatisk tilnærming til utfordringer og liker å utnytte muligheter som kommer med ny teknologi

- Lærer raskt og liker å holde deg oppdatert innen de nyeste teknologier og trender

- Organisert, pliktoppfyllende og med faglig integritet

- Gode kommunikasjonsevner i både norsk og engelsk

Vi tilbyr

- Muligheten til å jobbe med noen av Norges dyktigste mennesker innenfor e-handel og logistikk

- Du vil komme inn i et veletablert team av dyktige medarbeidere som liker å levere resultater samtidig som de har det gøy hver dag

- Muligheten til å bli en nøkkelperson i selskapet med stor mulighet for påvirkning av løsninger og systemer

- Konkurransedyktige betingelser og stor fleksibilitet


Hos oss i Brandsdal Group vil du få en spennende jobb med stor mulighet for påvirkning i et selskap i stadig utvikling - både nasjonalt og internasjonalt. Ansvarsområdene og arbeidsoppgavene vil være varierte og utfordrende, og du vil få gode personlige utviklingsmuligheter.

Brandsdal Group

Brandsdal Group is always looking for the best people. We have been dealing with e-commerce for 25 years, and we constantly work to seek new challenges and solutions in logistics, customer care, marketing, IT development, purchasing, sales, financial management and management.

We want to be a workplace where people can develop further through interesting and challenging tasks. We arrange for people to enjoy themselves and look forward to every Monday!


Brandsdal Group er hele tiden på jakt etter de gode hodene. Vi har drevet med e-handel i 25 år, og etterstreber til en hver tid å videreutvikle oss med å søke nye utfordringer og løsninger innen logistikk, kundebehandling, markedsføring, it-utvikling, innkjøp, salg, økonomistyring og ledelse.

Vi ønsker å være en arbeidsplass hvor folk får videreutvikle seg gjennom interessante og utfordrende oppgaver. Vi legger til rette for at folk skal trives hos oss og glede seg til hver mandag!