Oslo

Advokat/Advokatfullmektig - Åpen søknad

Spennende utfordringer, varierte oppgaver og bratt læringskurve
Løpende

Vil du bli fullmektig? Eller er du allerede advokat og søker nye utfordringer? Vi er alltid interessert i å snakke med dyktige personer som har lyst til å bli en del av et av de hyggeligste forretningsadvokatfirmaene i Oslo.


Hvordan er det å jobbe i Bull?

I Bull tror vi på å gi deg ansvar tidlig, selvfølgelig med god oppfølging og veiledning underveis. Slik sikrer vi gode leveranser og gir deg det beste utgangspunktet for utvikling og faglig vekst. Alle våre advokater og fullmektiger har dedikerte tutorer og faddere, og individuelle utviklingsplaner.

I Bull heier vi på hverandre, og med samarbeid og godt humør når vi målene våre. Det er viktig for oss å skape gode møteplasser, og vi prioriterer sosialt og faglig samhold.


Hva kan vi tilby deg?

  • Varierte og spennende arbeidsoppgaver og mye ansvar i et firma i sterk utvikling
  • En personlig tilpasset plan for faglig utvikling, som bidrar til å gjøre deg til den beste rådgiveren og støttespilleren for klienter og kolleger
  • En travel arbeidshverdag som lar seg kombinere med et liv også utenfor jobben, fordi vi vet at fleksibilitet og balanse bidrar til tilfredshet og produktivitet
  • Hyggelige og engasjerte kolleger i et fantastisk godt sosialt miljø, hvor vi feirer små og store seire sammen


Hvem er du?

Du bør ha en genuin interesse for å stadig lære noe nytt og like å dele kompetansen din med klienter og kolleger. Du kan vise til solide faglige resultater og motiveres av å bruke jussen som et praktisk verktøy for å finne gode løsninger sammen. Du gleder deg over andres suksess og ønsker selv å bidra i et inkluderende og likestilt miljø. Du liker å bygge relasjoner og er trygg i din kommunikasjon med andre.

Vi er stolte av å jobbe i Bull, og det er viktig for oss at våre ansatte er ambassadør for våre verdier, som er engasjement, mot, respekt og raushet.


Kontaktperson:

Ønsker å bli bedre kjent med Bull, eller har du spørsmål angående en stilling hos oss, ta kontakt med Trine Haanes på th@bull.no eller 918 53 986.

Bull