Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Film, media og kulturtrainee - Oslo og Bergen

Film, media og kulturtrainee
12.02.2023

Vårt media- og underholdningsteam favner internasjonalt og jobber med flere av verdens største selskaper innen film og TV, musikk, sosiale medier, sport og markedsføring. Vi bistår også norske og nordiske aktører med internasjonale prosjekter, der vi ofte samarbeider med andre medlemmer i våre faglige, globale nettverk.


Bredden av oppdragene vi påtar oss viser vår unike kompetanse: Finansiering av film og TV, rettighetsforvaltning, fagforenings- og laugkontrakter, innholdsproduksjon, distribusjons-, markedsførings- og sponsoravtaler, reklame og annonsering. Vi håndterer også et bredt spekter av rettssaker i forbindelse med tvister som oppstår i bransjen.


 «A key name in the market for media and entertainment work» The Legal 500


Om stillingen

Som eneste advokatfirma i Norge, tilbyr vi nå en stilling som film-, media-, og kulturtrainee. Her får du innblikk i hva vi som advokater hjelper til med i forbindelse med produksjon av film, TV og utstillinger. Det kan være avtaler med skuespillere, forfattere og kunstnere, klarering av rettigheter til musikk og annet innhold, filmrettigheter, distribusjons- og agentavtaler.


For å gi praktiske og gode juridiske råd, er det viktig å forstå hvordan en film- eller TV-produksjon utvikles og produseres. Du får derfor mulighet til å være til stede under planlegging og opptak av en TV-, serie- eller filmproduksjon. Vi legger også til rette for at du kan være med på filmfestivaler som Oslo Pix og Seriedagene, og på lanseringer og forhåndsvisninger på Vega Scene og andre kulturinstitusjoner.


Som trainee hos oss får du en erfaren advokat som faglig veileder. Før oppholdet avsluttes får du en evalueringssamtale med din veileder, hvor du også oppfordres til å komme med konkrete tilbakemeldinger til oss. Du har også fri tilgang til alle våre fasiliteter, inkludert kantine og bibliotek, og du inviteres med på interne kurs, seminarer og sosiale arrangementer. Stillingen er lønnet og varer normalt i fire uker.


Hvem kan søke?

Alle jusstudenter som har påbegynt tredje studieår.

Vi gjør en vurdering av innkomne søknader senest 12. februar.


Kontaktperson:

Ved spørsmål, ta kontakt med Trine Haanes på th@bull.no eller 918 53 986.

Bull