Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Trainee

Ønsker du å være trainee i Oslos hyggeligste advokatfirma?
Søknadsfristen er utløpt

Som trainee i Bull & Co får du testet hverdagen som advokatfullmektig i praksis. Vi blir kjent med deg og du med oss og våre verdier. 


Vi sørger for at du får mulighet til å prøve deg på ulike juridiske problemstillinger innenfor forskjellige fagfelt ut fra ønsker og interesser. Vårt mål er at du skal få varierte og meningsfylte arbeidsoppgaver og gjerne være med i retten eller delta i et kundemøte.


Som trainee hos oss får du en erfaren advokat som faglig veileder, og en fadder som er en faglig og sosial sparringspartner gjennom oppholdet. Før oppholdet avsluttes får du en evalueringssamtale med HR, hvor du også oppfordres til å komme med konkrete tilbakemeldinger til oss. Du har også fri tilgang til alle våre fasiliteter, inkludert kantine og bibliotek, og du inviteres med på interne kurs, seminarer og sosiale arrangementer. Stillingen er lønnet og varer normalt i fire uker.


Hvem kan søke?

Alle jusstudenter som har påbegynt tredje studieår kan søke. 

Vi ser etter studenter som får energi av å ta eierskap til oppgaver, jobbe i et inkluderende og likestilt miljø, og lære noe nytt, i tillegg til å identifisere deg med våre verdier som er engasjement, mot, respekt og raushet.


Kontaktperson:

Ved spørsmål, ta kontakt med Trine Haanes på e-post th@bull.no eller på telefon 918 53 986.

Vi mottar søknader løpende gjennom året og er til stede på arbeidslivsdagene i Bergen og Oslo. 

Bull