Oslo

Skriveplass

Vil du skrive masteroppgaven din hos oss?
FRONT.POSITION.ONGOING

Hvert semester tilbyr vi skriveplass til en masterstudent som skal skrive oppgave om et forretningsjuridisk emne. Temaet du skriver om må være innenfor et av de områdene vi jobber mye med. Les mer om våre områder på bull.no.


Har du skriveplass hos oss får du en fast plass med egen PC og faglig støtte og veiledning fra en av våre erfarne advokater. Du får også fri tilgang til våre juridiske databaser, bibliotek og erfaringsarkiv og andre fasiliteter som kantinen. Du inviteres med på interne kurs, seminarer og sosiale arrangementer.


Søknadsfrist

Søknadsfristen er 1. mai for skriveplass i høstsemesteret og 1. november for skriveplass for vårsemesteret.


Kontaktperson

Ved spørsmål, ta kontakt med Trine Haanes på e-post th@bull.no eller på telefon 918 53 986.

Bull

Bull leverer juridiske tjenester til næringslivet, fra små oppstartsbedrifter til børsnoterte konserner, organisasjoner og privatpersoner. Vi teller i dag ca. 60 advokater, er kjent for vår likestilte kultur og å være et hyggelig advokatfirma å jobbe med og for. 1. november flyttet vi til Tullinkvartalet – sentralt i en av byens mest spennende og nye møteplasser. Der vil det være et mangfold av aktører fra ulike bransjer og profesjoner – kompetanse- og universitetsmiljøer, teknologi, rådgivning og business.