USER.APPLY.JOB_NOT_PUBLISHED

Advokatfullmektiger/advokater

Vil du jobbe som advokatfullmektig eller advokat i et utviklende og inkluderende miljø?
26.09.2021

Bli en del av vårt team! Bull vokser videre innenfor flere av fagområdene våre. Akkurat nå ser vi etter nye kollegaer som har lyst til å være med på en spennende utvikling.


Hvordan er det å jobbe i Bull?

I Bull tror vi på å gi deg ansvar tidlig, selvfølgelig med god oppfølging og veiledning underveis. Slik sikrer vi gode leveranser og gir deg det beste utgangspunktet for læring og faglig vekst. Alle våre advokater og fullmektiger har dedikerte tutorer og faddere. Sammen når vi målene våre.  

I Bull heier vi på hverandre. Det er viktig for oss å skape gode møteplasser, og vi prioriterer sosialt samhold, så vel som faglig.


Hva kan vi tilby deg?

  • Varierte, spennende arbeidsoppgaver og mye ansvar
  • En personlig, tilpasset plan for faglige utvikling, som bidrar til å gjøre deg til den beste rådgiveren og støttespilleren for kunder og kolleger
  • En travel arbeidshverdag som lar seg kombinere med et liv også utenfor jobben, fordi vi vet at fleksibilitet og balanse øker produktivitet og tilfredshet
  • Hyggelige og engasjerte kolleger i et fantastisk godt sosialt miljø, hvor vi feirer små og store seiere som et team


Hvem er du?

Vi tror du har en genuin interesse for å stadig lære noe nytt, og dele kompetansen din med kunder og kolleger. Du kan vise til solide faglige resultater, og du motiveres av å bruke jussen som et praktisk verktøy. Du ønsker å levere gode løsninger og kundeopplevelser, og du gleder deg over andres suksess. Du får energi av å ta eierskap til arbeidsoppgaver og jobbe i et inkluderende og likestilt miljø. Du er omgjengelig, liker å bygge relasjoner og er trygg i din kommunikasjon med andre.


Vi er stolte av å jobbe i Bull, og det er viktig for oss at våre ansatte er ambassadør for våre verdier, som er engasjement, mot, respekt og raushet.

 

Vi ønsker oss søknader fra både kandidater med noen års erfaring og nyutdannede.


Mer informasjon? Ta kontakt med HR-leder Trine Haanes på e-post: th@bull.no eller tlf. 918 53 986.

Bull