Denne stillingen har utløpt / er ikke aktiv

Advokatfullmektig/advokat skatt- og selskapsrett

Er du vår nye skatteadvokat?
04.12.2022

Vi ser etter en ny kollega som har lyst til å jobbe sammen med oss i skjæringspunktet mellom skatt og selskapsrett, transaksjoner, næringseiendom og generasjonsskifter.

Du vil få en sentral rolle i vårt skatteteam og være med på å utvikle et spennende fagområde i vekst hos Bull. Du vil bistå våre klienter ved transaksjoner og andre endringsprosesser som omstruktureringer. Videre vil oppgavene omfatte tverrfaglig arbeid, som for eksempel bistand med incentivordninger i ansattforhold, og ved generasjonsskifter. 

Det kreves høy grad av grundighet og service innen disse fagfeltene, samtidig som du alltid vil kunne trekke på erfarne kollegaer. Riktig skatt er blant flere viktige rammebetingelser for næringslivet, og du vil være med å kvalitetssikre at våre klienter tar riktige beslutninger.


Hvordan er det å jobbe i Bull?

I Bull tror vi på å gi deg ansvar tidlig, selvfølgelig med god oppfølging og veiledning underveis. Slik sikrer vi gode leveranser og gir deg det beste utgangspunktet for personlig utvikling og faglig vekst. Alle våre advokater og fullmektiger har dedikerte tutorer og faddere, og individuelle utviklingsplaner som følges opp jevnlig. 

I Bull heier vi på hverandre, og med tett samarbeid og godt humør når vi målene våre. Det er viktig for oss å skape gode møteplasser, og vi prioriterer sosialt og faglig samhold.


Hva kan vi tilby deg?

• En sentral rolle, varierte og spennende arbeidsoppgaver og mye ansvar i et fagområde i sterk utvikling

• En personlig tilpasset plan for faglig utvikling, som bidrar til å gjøre deg til den beste rådgiveren og støttespilleren for klienter og kolleger

• En arbeidshverdag som lar seg kombinere med et liv også utenfor jobben, fordi vi vet at fleksibilitet og balanse bidrar til tilfredshet og produktivitet

• Hyggelige og engasjerte kolleger i et fantastisk godt sosialt miljø, hvor vi feirer små og store seire sammen


Hvem er du?

Du bør ha en genuin interesse for skatterett og utviklingen på området. Du er interessert i å stadig lære noe nytt og liker å dele kompetansen din med klienter og kolleger. Du kan vise til solide faglige resultater og motiveres av å bruke jussen som et praktisk verktøy for å finne gode løsninger sammen. Du gleder deg over andres suksess og ønsker selv å bidra i et inkluderende og likestilt miljø. Du liker å bygge relasjoner og er trygg i din kommunikasjon med andre.

Vi er stolte av å jobbe i Bull, og det er viktig for oss at våre ansatte er ambassadør for våre verdier, som er engasjement, mot, respekt og raushet.

Vi ønsker gjerne at du har noen års erfaring knyttet til skatterett, men nyutdannede med spesiell interesse innen dette fagområdet oppfordres også til å søke.

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt partner og leder for fagområdet Einar Heiberg, mobil: 932 23 602 | e-post: einar.heiberg@bull.no, eller HR-leder Trine Haanes, mobil: 918 53 986 | e-post: th@bull.no


Bull